Vi har været til børnevenlig jazz

16 januar 2013 admin
image

Min mand samt svigerinde er flyttet fra storbyen, fordi han har fået nyt job. Vores bror har taget vores svigerinde med til en eller anden lille by ved kysten, hvor de ikke kender nogen. Vores bror ville helt naturligt møde nogle nye mennesker på arbejdet. Vores svigerinde har ikke den mulighed for det, fordi jeg arbejder hjemmefra. Min mand har af den grund fået overtalt mig til at involvere sig en smule i deres lokalliv, så jeg kunne møde nogle mennesker i området. Hun kender slet intet til byen. Hun har dog hørt omkring byens tilbagevendende jazz samt country festival. Den lille by afholder hver sensommer en eller anden større jazz samt country festival. Vores svingerinde er dog lidt i tvivl på, hvad der præcist er hændt. For på forunderlig vis er jeg blevet en del i festivallens musikudvalg. Eftersom jeg stammer fra storbyen, mener mange af de øvrige frivillige, at jeg må have helt styr alt omkring jazz. Hun er derfor blevet udpeget som ansvarlig for at booke nogle kunstnere. Hun ved ikke rigtig, hvad jeg skulle tænke omkring dette. Hun er blot lettet for, at jeg skulle stå tingene vedrørende jazz samt ikke country delen. En udvalgt gruppe midaldrende madammer søger for at booke country musikere.

Min mand ved til al held en del omkring jazz. Han anbefalede derfor, at jeg tager på tøse weekend inde hos en veninde i storbyen. Ved den måde kunne jeg mixe opgaven med lidt hyggeligt samvær. Vores bror anfalede desuden, at vores svigerinde og veninde besøger flere forskellige jazz barer, så vores svigerinde kunne finde lidt ud af, netop det jeg bedst kan lide indenfor jazz. Vores bror gør mig også kort opmærksom på det faktum, at dette blot er en hyggelig lokal jazz samt country festival. Vores bror mente, at hovedparten af de besøgende ville være ganske almindelige mennesker som mig. Vores bror mener derfor, at vores svigerinde vil være helt perfekt til at booke jazz navne, der vil appellere til alle. Min søde mand fortalte desuden, at det sikkert er en fordel for vores svigerinde, at jeg ikke ved mere omkring jazz. Hun har på ingen måde flere forskellige fastlåste ideer og krav til kunstnerne. Hun kunne forblive åben i forhold til de jazz musikere, de hører. Man kunne utvivlsomt anvende det samme argument med country, men jeg aner ikke, hvor jeg skal finde nogle country musikere. Hun har aldrig hørt omkring country barer?

Hun glæder sig helt ærligt til at rende på forskellige jazz barer sammen med min veninde. Vi skulle virkelig hygge samt sludre. Hun indrømmer imidlertid, at jeg ikke kommer til at møde bare nogle få af de søde lokale mennesker på den måde. Hun har derfor bestemt at ville ringe til country damerne. Hun ved ikke helt, hvad jeg forventer. Såfremt jeg vil skulle klæde sig i noget fjollet tøj, lytte til country sange eller danse squaredance, så ville jeg gøre det uden at tænke over det. Hun frygter, at jeg nok er blevet lidt fordomsfuld. Hun har aldrig helt kunne forstå country sange. Hun har downloadet en eller anden playliste over populære country hits, som jeg lytter lidt til, mens jeg laver mad. Hun får pludselig den lidt skøre tanke, at de kunne finde nogle uddannede kokke, som kunne lave noget lækkert mad under deres musik weekend. Vi kunne oprette nogle områder, der passer til deres to genre: Et afgrænset område med noget jazz musik i baggrunden samt et andet sted med noget country musik. Hun aner imidlertid ikke rigtig, hvad man ville servere på et jazz sted, mens jeg har flere ideer til selve country delen. Jeg tænkte, at damerne samt jeg måske kunne finde noget inspiration fra gamle amerikanske jazz klassikere samt westerns.

Flere Nyheder