Vælg den rigtige BH

08 januar 2020 Lotte Hindsberg
Vælg den rigtige BH

Der findes BH’er til en hver kvinde og anledning. Der er BH’er, der er gode og praktiske at have på, når man skal på arbejde og så er der dem man har på for at der senere er en, der skal tage den af. Det hele handler om timing og at man har det godt i BH’en og den løfter, fremhæver og støtter de rigtige steder. 

Vælg den rigtige BH

Uanset om din BH er en du har på under en bluse, når du skal på arbejde eller om du har frække på under en kjole, er det vigtigt at den sidder og føles rigtigt. Der er også forskel på om du er 17 år eller om dine bryster har gennemgået en eller flere graviditeter. Heldigvis er der idag så mange forskellige muligheder, at det er nemt at finde en der passer uanset om du er en A-skål eller H. 

Står du og skal have en ny så få en ekspedient til at måle dig, så du er sikker på at du får den rigtige størrelse og så skal de prøves. Hvad der passer til en, passer ikke nødvendigvis til den anden. Bryster, selv på den samme person er forskellige og bør behandles sådan. 

Hav gerne flere forskellige

Vi kan hurtigt blive enige om, at en hvid BH er et must og når det så er på plads, er der frit valg på alle hylder. Der er så mange muligheder og der er virkelig mulighed for at slippe fantasien løs. De praktiske til daglig brug behøver ikke være kedelige, men kan komme med flotte blonder og smukke detaljer og en hvid BH kan også være noget af det mest erotiske, hvis den bliver præsenteret korrekt. De fleste bruger en BH mere end en dag, så det er en god ide at købe 2 par trusser for hver BH du køber.

Flere Nyheder