Terapi i Århus er yderst effektfuldt

24 april 2013 admin
image

Hele det egentlige problem ved sådan, selv at føle sig umotiveret er, hvordan det så også kan blive meget vanskeligt, rigtig at trække sig op. Sommetider så har man brug for professionel assistance. Det fandt jeg med en coach i Århus. Jeg havde over en længere tid følt mig nedtrykt. For jeg kunne ikke sådan lige stå op om morgenen, jeg fik jo aldrig ordnet alle disse ting, som jeg havde planlagt for hele den dag. Min gode veninde anbefalede mig at få terapi i Århus, hvilket jo netop er den storby, som undertegnede bare et halvt år før var flyttet til. Men først der afslog jeg det helt. For jeg har jo altid haft sådan en opfattelse af, at alle folk der nu får terapi i Århus, eller nogle andre byer rundt om i Danmark for den sags skyld, er ganske viljesvage folk. Jeg havde slet ikke selv brug for, at skulle besøge en coach i Århus. For jeg kunne nemt klare mine problemer helt selv, troede jeg jo.

Efter en lang tid med nogle ganske triste tanker, plus en selvdestruktiv opførelse, så bukkede jeg jo under. For jeg kunne overhoved ikke noget. Jeg lå jo kun i min egen seng hele dagen og blev jo nødsaget til, at skulle sygemelde mig fra min kære job. Da vidste jeg, at jeg jo havde brug for, selv at finde en godt form for terapi her i Århus. Jeg følte jo det faktisk en smule ligesom et nederlag at undertegnede nu blev nødsaget til, at skulle tage kontakt til en coach i Århus for selv at kunne få min egen hverdag til sådan, at hænge sammen. Og på det her tidspunkt der var undertegnede jo også selv klar over, hvordan jeg jo ikke faktisk havde nogle andre valgmuligheder. Og hvad kunne det egentlig skade sådan, at forsøge en enkelt times tid med terapi i Århus? Jeg kunne jo bare lade være med selv, at bestille en ny tid, hvis at det så ikke var noget for mig.

Jeg begyndte jo at undersøge hvad for en coach i Århus, som jeg lige helst gerne ville benytte. For der var virkelig mange folk, som tilbød terapi i Århus. Så det var ganske vanskeligt for lille mig at beslutte mig. For jeg ville ikke have en coach i Århus, som var den stereotypiske bedragende og overdrevne glade fyr. For jeg ledte jo efter en terapi i Århus, hvor jeg kunne få sat et par saget i perspektiv. Og en form, som måske kunne hjælpe undertegnede med, at blive lidt mere produktiv og også få gjort alle de ting, som jeg jo faktisk gerne ville gøre. Jeg bestilte en tid ved en coach i Århus. Hun havde nemlig en masse erfaring med at lave godt motivation af personer ligesom mig. Mennesker der mangler et godt los bagi, men som på samme tid også er en smule bange, overfor den stereotypiske coach figur. Og hun skrev på hendes hjemmeside, at terapi i Århus jo hverken behøver, selv at være sådan  virkelig sørgeligt eller bunde i sådan en helst uægte glæde fra coachen i Århus’ side. Hun lagde vægt på, at guide en person i netop den helt rigtige retning og sørge for, at man også fik hele sin lyst til sådan at rigtig leve sit eget liv igen.

Undertegnede har jo efterhånden modtaget terapi i Århus i et halvt år nu. Jeg kan med stor garanti fortælle, hvordat det har gavnet. Jeg ved altså overhoved ikke hvorfor at, jeg var så fordomsfuld overfor terapi i Århus. For det er absolut sådan noget af det bedste, som jeg jo nogensinde har gjort for mig selv. Jeg vil komme ved min coach i Århus i adskillige år ud i fremtiden.

Flere Nyheder