Smart hosting af virtuelle servere

18 juli 2013 admin
image

Der findes mange forskellige grunde til at få en server til sin virksomhed. Uanset om det drejer sig om et eksternt eller internt netværk, vil der være en masse muligheder med en virtuel server. Dette er ofte langt billigere end en dedikeret server, uden at være dårligere eller langsommere.

Normalt forestiller man sig en server, som en fysisk kasse, der kun benyttes af en virksomhed. Ulempen ved dette system er, at serveren ofte kun bruger en lille procentdel af sin kapacitet, fordi virksomheden ikke har store mængder trafik. Ved i stedet at tage denne ene server og dele den op i flere forskellige virtuelle servere, kan man give flere virksomheder adgang til deres egen del, af en samlet server. Således bliver en servers kapacitet udnyttet bedre, og kunderne vil spare penge, eftersom de ikke er alene om, at betale udgifterne til en server.

Nem installation og billig hosting

En anden fordel, ved disse virtuelle servere, er den nemme installation. Normalt tager det lang tid at installere en ny server, fordi hele systemet skal oprettes og opdateres. Med hosting en virtuel server, tager det typisk blot et kvarter, før en del af den eksisterende server er klar til brug. Dette nedbringer arbejdsomkostningerne ved installationen, og gør prisen mere fordelagtig for kunden.

Hosting med den bedste kundeservice

For at gavne alle kunderne, er det meget vigtigt, at alle servere har avanceret software, som holder øje med serverens kapacitet. Så snart serveren er ved fuld kapacitet, vil det gå ud over kundernes forbindelse. Derfor kan målinger og analyser af aktiviteten, give en fornemmelse af, hvor mange virtuelle servere, der kan oprettes på en server. Alt dette gøres helt automatisk hos It virksomheden, som også står for backup og opdatering af alle systemerne, så deres kunder altid har det nyeste og bedste system.

Læs mere om hosting hos SoftCom: http://www.softcom.dk/produkter/hosting

Flere Nyheder