Se hvad en maskinsnedker arbejder med

21 april 2013 admin
image

Går du sådan selv med sådan en stor drøm om en dag at blive maskinsnedker? Så har vi uddannelsen der passer til dig. Du har helt sikkert før selv nydt sådan at arbejde med ægte træ. At kunne slibe, pudse eller male noget smukt træ, der skulle bruges til sådan et møbel eller helt andet.  Men med vores interessante studie får du sådan en unike mulig for at kunne uddanne dig til at blive snedker. Her har du en chance for sådan at kunne arbejde med store maskiner som laver alle ting både hurtigere samt mere præcist. Som maskinsnedker vil du jo også kunne lære selv at lave det samme flotte resultat hver eneste gang. Alle de maskiner vi benytter i selve undervisningen er jo standard for industrien og vil findes på de mange vriksomheder for sådan en rigtig snedker. Og du vil af den grund efter hele vores studie kunne gå lige i gang med at arbejde som maskinsnedker ved sådan en fagmand.

Der er nu også nogle store krav til at skulle arbejde som snedker. Det er jo ganske hårdt fysisk arbejde som sætter krav til din egen krop. Og du skal jo også kunne stå oprejst faktisk hele dagen, samt altid være ganske opmærksom på alle disse mange maskiner. Noget som er det allervigtigste for sådan en rigtig maskinsnedker er jo sikkerhed. For der arbejdes jo med store maskiner som jo er meget farlige, hvis de ikke benyttes på den rigtig måde. Og det kan jo være ganske farligt sådan at gå og være lidt for ligeglad.  Men det er jo vigtigt sådan at kunne holde sit hoved helt køligt, samt altid være ganske opmærksom på hvad du laver. Samtidig så kræver det også sådan en teknisk viden, plus sådan en ganske god evne til rigtig at kunne opmåle præcist samt tænke helt taktisk. Det er jo netop disse hårde krav som gør at så mange selv søger om sådan at kunne blive snedker, men kun ganske få kommer helt igennem studiet samt står helt klar som en uddannet maskinsnedker.

Til gengæld så er der jo en god belønning i anden ende. For som maskinsnedker vil du jo kunne arbejde sammen med en stribe øvrige professionelle, om at skulle lave nogle store projekter. De fleste snedkere de arbejder med gulve, vinduesrammer samt døre. Dette arbejde betyder at du vil kunne arbejde godt sammen med gode håndværkere i tilknytning med helt nyt nybyggerier samt store renovationer af bygninger. Her er det samtidig vigtigt sådan at kunne arbejde ganske præcist, samt tænke ganske hurtigt i stramme situationer. Det kan jo ske hvordan at alle målene på bygningerne ikke er som de mål som du selv har fået . Og i så fald skal du jo hurtigt kunne lave om på alle dine egne opmålinger, for sådan at kunne få dette til rent faktisk at kunne passe perfekt. Mange snedkere de fejler på evnen til at kunne tænke ganske hurtig samt også tilpasse sig til alle deres omgivelser. Og dette lærer vi jo dig med dette studie som maskinsnedker. Og vi tester dig også hele tiden over studiet, for sådan at kunne forklarer dig hvordan nogle store opgaver ændre sig med tiden. Du modtager måske sådan en lille opgave om sådan at lave sådan en vinduesramme som skal være 0, 6 meter i højden. Men efter hele 6 timer bliver det rettet til måske 0, 8 meter. Hvad gør du så? Alle disse små opgaver forbereder dig på det rigtige arbejde ved at være snedker. Vores gamle studerende roser os også for vores studie, som virkelig har gjort overgangen fra studerende til maskinsnedker langt lettere. Og man føler kun selv at de faktisk skifter arbejdsplads men alligevel stadigvæk laver det samme som før. Og med en uddannelse som snedker bliver du jo således udstyret med alt du bør vide for at kunne arbejde som en maskinsnedker. Og vi kræver en del af alle vores studerende, men vi giver endnu mere tilbage. Hvis du synes at lige denne uddannelse som en snedker faktisk lyder spændende skal du jo være meget velkommen til at kontakte os, samt høre noget yderligere om mulighederne.

Flere Nyheder