Sd kort bliver billigere og får større kapacitet med tiden

04 juli 2013 admin
image

Jeg forstår ikke hvordan SD kort og USB stick kan havde så meget plads. Jeg tilhører den generation der brugte disketter. De kunne have 1,4 MB. Det er jo ingenting i forhold til et SD kort eller et USB stick nu. Tænk på hvor mange billeder og musikfiler der kan være på et USB stick. I gamle dage kunne man dårligt have en sang på en diskette. Jeg husker også tydeligt min første 32 MB USB stick. Jeg troede aldrig jeg skulle bruge mere plads end det. I dag har jeg to USB sticks på fire GB hver. Og en lille ekstern harddisk på over 100 GB. Og jeg føler pludselig at dette stadig ikke er plads nok.

Jeg sætter pris på denne udvikling. SD kort og USB sticks har tydeligt udviklet sig meget på få år. Og de blevet ved med at blive billigere og større. Specielt SD kort har også en god grund til at vokse. Kravet til SD kort er blevet større. Nu har de fleste avancerede spejlreflekskameraer der tage højopløsningsbilleder. Disse billeder fylder meget sammenlignet med de gamle digitalkamera man købte for 10 år siden. Samtidig optager disse kamera også video, hurtigt fylder et SD kort op.

Spar penge på SD kort

Det samme gælder for USB sticks. For 5 år siden gemte man blot dokumenter og præsentation på sit USB når tog det med sig. I dag har man både musik, film og programmer med sig på den lille enhed. Samtidig er prisen for at lave disse USB sticks faldet. Det er blevet billigere at lave USB sticks med en masse plads. Teknologi er generelt den industri der har udviklet sig mest de sidste mange år. Alt er blevet større, hurtigere og billigere. Dette har givet alle mulighed for at eje både SD kort og USB sticks der fylder meget lidt. Desuden kan du nu få USB sticks i sjove former og farver. Du kan endda få et billede printet på dit USB stick for at gør det unikt.

Markedet for både SD kort og USB sticks er også blevet større. Der findes mange producenter og de kæmper alle om at tilbyde den laveste pris. Denne konkurrence sikre de bedste SD kort og USB sticks til de bedste priser. Inden for få år vil vi se SD kort så store at vi ikke kan begribe det, og USB sticks der er så hurtige at et helt computerspil er overført inden man ved af det.

Personligt ser jeg frem til en ny verden med spændende USB sticks. Jeg overvejer selv at skifte en USB stick ud fordi det er blevet for gammelt, og ikke har nok plads. Samtidig mange jeg også flere SD kort til mit kamera. Heldigvis er de hurtige at skifte ud, når man løbet tør for plads. Således kan man blot have flere SD kort, jeg kan skifte imellem. Hvad mener du om fremtidens SD kort og USB sticks? Hvordan kommer de til at være i fremtiden. Og er der nogen grænse for hvor meget data der kan lagres på et lille kort?

Klik her og se meget mere

Flere Nyheder