Sådan vælger du dine indvendige døre

23 december 2019 Silje Hansen
Sådan vælger du dine indvendige døre

Hvis tiden er inde til, at du skal have nye indvendige døre i din bolig, så er der forskellige parametre, du kan vælge efter. For det første kan du forholde dig til, om døren blot skal være med til at afskærme et rum helt af. Eller måske skal du have en dør til din baggang, men du ønsker ikke at skærme for det lys, som kan komme fra baggangen og ind i de følgende rum. 

Det kan også være, at du ønsker døre, som har særlige udskæringer, og som dermed ikke kun har en helt blank overflade. Med andre ord så kan en dør være med til at give bestemte udtryk, når man først har fået den monteret. 

Der er særligt én type dør, som kan noget helt specielt for ens indretning. Det er franske døre. Franske døre er spækket med en masse små vinduer i døren. Det betyder også, at man både har muligheden for at lukke et rum af, samtidig med at man ikke skal gå på kompromis med at lyset også skærmes af. Franske døre er nemlig med til at give en skøn lys de to rum imellem, hvor dørene er placeret. 

Et hav et muligheder når det kommer til indvendige døre

Valgene og overvejelserne kan være mange, når der skal udvælges døre. Og disse ovenstående ting kan være nogle af de ting, man kan have i tankerne. Hvis du ønsker inspiration til de indvendige døre, du kan vælge, så er der et stort udvalg af døre hos Melholt’s Handels Center. Her finder du en lang række muligheder, som alle er i mange forskellige mål og størrelser. På den måde er der også rig mulighed for at finde et match, som passer præcis ind i din bolig og ind i din stil. Du finder deres mange indvendige døre lige her. 

Flere Nyheder