Nye compact flash kort i Danmark

23 april 2013 admin
image

Altså det sker også at jeg laver fejl. Men problemet det er jo hvis sådan en lille fejl går ud over hele mit arbejde. Undertegnede arbejder for sådan en ganske stor netbutik der sælger elektronik. Og min opgave er at pakke alle varerne så de kan blive sendt hen til kunden. Og det lyder jo måske som kedeligt arbejde, men undertegnede mener nu at det er ganske spændende. For jeg modtager sådan en ordrekope samt en label med selve denne kundes adresse. Og så er det min opgave sådan at finde de købte varer samt så pakke dem sikkert ind, samt så sætte køberen label på denne pakke, så den kan blive sendt med posten. Der findes jo alt fra micro sd kort eller compact flash kort, lige til store fladskærms tv samt computere inde på dette varelager. Og hver eneste ordre er forskellige, og skal så pakkes sikkert ind på en helt ny måde. Men når der kommer mange kunder så kan der opstå nogle fejl. Ligesom min fejl med micro sd kortene samt compact flash kortet.

For 5 måneders siden så havde vi ekstremt travlt. Det svinger jo en hel del hvor mange forskellige kunder som vi har på en god dag. Men lige den dag væltede det nærsten ind med bestillinger. Og jeg løb rundt inde på vores lager og hentede varer til alle vores kunder. Så dengang jeg så på en kunde havde bestilt 2 micro sd kort, samt en helt anden kunde havde bestilt 1 compact flash kort løb jeg hurtigt hen og tog det hele ned på en gang. Og herefter fandt jeg 2 små æsker, og jeg fordelte så varerne. Og det var jo altså ikke fordi jeg tænkte så meget over netop disse 2 købere, og så snart undertegnede nu havde sat en label på de helt rette æsker så blev de også sendt samtidig med jeg allerede så på min næste bestilling. Men kun 2 dages tid efter fik vi 2 forskellige opkald fra hver sin søde kunde. Og den første kunde kunne jo ikke helt forstå hvorfor at hun nu lige havde modtage sådan et yderligere compact flash kort med hendes eget micro sd kort. Og den anden kunde havde bare modtaget sådan en helt tom pakke med en regning men intet compact flash kort. Og jeg så så lidt på bestillingerne og jeg kunne jo så huske hvorledes at jeg jo havde pakket de 2 købere sammen. Og den første kunde med 2 micro sd kort havde jo sådan ved en lille fejl også modtaget den anden købers vare.

Og det var jo sådan en pinlig oplevelse og jeg måtte da også ringe til begge kunder og så sige undskyld for hele fejlen. Og vi vlagte så at vores kunde med micro sd kortene og som havde modtaget sådan et yderligere compact flash kort, faktisk bare kunne beholde det selv. Samt den kunde der ikke havde modtaget sin egne varer fik straks en helt frisk pakke, plus et gavekort som et plaster på såret. Men jeg prøvede også at se lidt positivt på det. Hvis det nu faktisk havde været sådan et stort tv der var blevet sendt forkert så havde det været en helt anden sag. Man altså så havde undertegnede også selv opdaget hvis at fjernsynet så kom i sådan en forkert pakke. Man vil alle dage kunne lave en fejl eller to, men det er vigtigt at holde hele hovedet koldt. Specielt når der er så mange forskellige ordrer samt så mange vare. Lykkeligvis så var begge disse kundder ganske søde samt de gav os positive bedømmer bagefter. Selvom at jeg havde fejlet med begge deres pakker. Og selve det nok heller ikkel bliver micro sd kort samt compact flash kort den næste gang. Og med både micro sd kort samt compact flash kort er jo også ganske små. Og jeg havde jo nok selv tænkt de gemte sig nedenunder fakturaen dengang jeg nu lavede pakken.

Flere Nyheder