Ny butik med anden butiksindretning

05 marts 2013 admin
image

Jeg har faktisk altid været helt vild med butiksindretning. Og jeg kan stadigvæk huske tilbage til, dengang hvor jeg som lille pige var sammen med min mor ude for at erhverve noget tøj, var jeg nemlig meget betaget af disse smukke farver, samt denne skønne atmosfære som man altid kan finde i et smukt butiksdesign. Mange børn er jo ikke så glade med at gå rundt en hel eftermidag, samt vente på at deres egen mor prøver at finde den rette kjole. Men jeg var helt modsat af det, jeg elskede det så meget. Jo mere voksen jeg blev, jo mere var jeg interesseret af det kreative område ved butiksdesign. Jeg holdte meget af at kunne lege med farver, male samt forme ting og sager i skolen. Og hele min kærlighed for det kreative, blev hos mig indtil jeg så blev rigtig voksen.

For to års tid tilbage blev jeg enig med mig selv omkring, at jeg måtte gøre et eller andet ved min tiltrækning af butiksindretning. Og jeg tog derfor en uddannelse som butiksdekoratør, og jeg har altså aldrig nogensinde følt mig helt så dejlig tilpas, med mit arbejde før som jeg går og laver nu. Det er en fantastisk fornemmelse, at få helt lov til at kunne gøre karriere inden for det som jeg holde af, hver dag. Og jeg har nu startet min egen virksomhed, hvor at jeg så tilbyder butiksindretning til forretninger, der gerne vil få en faglig rådgivning angående butiksdesign.  Og jeg hjælper dem med at kunne skabe den rigtige atmosfære i lokalet, samt få hele deres forretning til at kunne fremstå, lige som de nu gerne vil have det.

Dengang jeg startede min virksomhed var jeg ret nervøs. For jeg vidste jo ikke, helt om det nu var det som jeg ville kunne leve af i det lange løb. Jeg regnede ikke med at der nu lige var så mange forskelige virksomheder, der brugte faglig rådgivning af butiksindretning, men jeg blev ret positivt overrasket. Jeg fik hurtigt opbygget et godt kartotek af kunder, samt jeg fik tilbudt nogle store arbejdspogaver ude fra virksomheder, der stod med et behov for hjælp, med butiksdesign i udlandet. Det gav mig faktisk en unik mulighed, for sådan at kunne tage helt til Japan for at gøre karriere i et halvt års tid. Det var altså virkelig inspirerende, da jeg konstant gik og fik nogle nye ideer, samt jeg lærte rigtig meget omkring anderledes butiksindretning.

Og Japan så er alt utrolig farvestrålende, samt alle går faktisk ret meget op i farvernes betydning. Det hele skal gå op i en højere enhed, samt alt har en betydning i Japan. Ja det var altså så sandeligt en stor oplevelse, at kunne gøre karriere inden for butiksdesign netop i Japan. Og kunden som jeg så arbejdede for var rigtig glad for mit arbejde, plus han har også anbefalet min butiksindretning, til mange øvrige virksomheder. Og for mig så er sådan en god anbefalin den bedste slags ros man overhoved kan modtage. Og min butiksindretnings karriere eksploderede efter at jeg så kom hjem fra turen i Japan. For der var tilsynladende en journalist, der havde oplevet mit arbejde i Japan, og som havde lavet en længere artikel omkring det i den største danske avis. I et års tid der stod jeg ikke stille, jeg havde konstant nogle nye kunder, og elskede endelig at kunne arbejde rigtig med butiksdesign. Det var ligesom en drøm som gik i opfyldelse samt jeg følte mig ligesom den lykkeligste person i hele verden. Det er jo ikke alle mennesker, som får helt lov til at kunne gøre karriere inden for det, som at  de nu virkelig står og drømmer om. Jeg er helt sikker på, at jeg har fundet min rette plads i livet. Og jeg vil skam fortsætte med at kunne arbejde med butiksdesign, indtil jeg så ikke kan gøre mere.

Flere Nyheder