Min far startede It outsourcing i Danmark

27 februar 2013 admin
image

Vores far har sin egen virksomhed sammen med en kompanon, der i dag var blevet temmlig stor og succesfuld. Dette betyder, at medarbejderne ret ofte har brug for it support. Virksomheden påtænker af den grund, hvorvidt virksomheden skal ansætte en ny medarbejder, der skal yde it support overfor alle de andre medarbejdere. Omvendt, overvejer de desuden, hvorvidt virksomheden måske skal tegne en fast aftale om it outsourcing. Vores viden til alle fordelene omkring it outsourcing sammenlignet med en intern it support var begrænset. Derimod vidste min kæreste, rene, ret meget om dette, da han tidligere har jobbet med netop it support. Vores bror har lovet vores far, at han ville spørge sin kæreste, rene,, hvorvidt han kunne lokkes til at rådgive vores far en lille smule. Vores far har ledt efter oplysninger på nettet. Hun finder også rigtig mange virksomheder, der sælger flere forskellige typer it support. Desværre finder hun til gengæld så ufattelig mange oplysninger, at hun endte med at blive mere forvirret og rundtosset. Hensigten med hans søgning er jo at oparbejde en lidt større forståelse om alle fordelene og alle ulemperne omkring it outsourcing. Min brors kæreste, rene, svarede til til alt held ja selvfølgelig til at han ville rådgive vores far lidt.

Min bror aner ikke, hvorfor han var med ude at spise. Realiteten var dog, at min kæreste og brormand netop var kommet derhjemme efter en meget hyggelig aften med vores far og hans samarbejdspartner. Det meste af aftenen snakkede de arbejde. Såfremt de ikke snakkede om it outsourcing, snakkede de alle om it support. Til min egen overraskelse, er det faktisk en ganske lærerig aften. Han lærte en hel del om, det en større arbejdsplads skal tænke en del over, hvis de påtænker at indgå en fast aftale om it outsourcing. Vores bror lære ydermere meget om diverse typer it support. Min bror lærte specilet meget om alle fordelene og alle ulemperne ved en egen it support afdeling i forhold til en eller anden ekstern it support. Min bror var især forundret over, hvor utrolig interessant it outsourcing er.

Såfremt min kæreste inden dagens middag skulle have forsøgt at fortælle ham lidt om it outsourcing, var min bror desværre temmelig sikker på, at han hurtigt vil have skiftet taleemne. Når jeg tænker over det, så har jeg nok altid tænke, at hans søde kærestes arbejdsområde er  lidt kedelig. Vores bror var flov over at skulle indrømme det, men i dag tænker han derimod, at den holdning nok skyldtes hans personlig uvidenhed om emnet. Vores bror har besluttet, at han for fremtiden ville huske at stille flere arbejdsrelaterede spørgmål til hans kærestes arbejde. På den ene side for at udvide hans egen personlige horisont, og dels for at vise interesse for Rene og hans profession. Vores bror vidste jo udmærket, hvor utrolig afgørende det var for ham selv, at han viser bare lidt interesse for vores bror og hans arbejde. Konklusionen må således blive, at vores fars behov for at skulle vide noget mere om it outsourcing og flere forskellige typer it support har forvandlet vores bror til en lidt sødere og bedre kæreste for Rene. Vores bror overvejer faktisk, hvorvidt han skal indvi sin kæreste om hans nye tanker. Vores bror ville gerne vise Rene, at han nu erkender, at han på dette område klart kan oppe mig. Derudover vidste  han, at han såmænd bare ville le af det. Rene vidste jo udmærket, at jeg altid kommer rendende til Rene, hvis han selv har behov for it support. Så på en eller anden måde kunne du vel påstå, at de to har indgået en eller anden usynlig kontrakt om it outsourcing. Fordelen var dog, at jeg ikke betaler for hans it support.                   

Flere Nyheder