Min bror bruger hosting

28 februar 2013 admin
image

Jeg erkender, at vi konstant udvikler ny teknik. Hun forstår dog slet ikke, grunden til at man udviklede en eller anden konkret ting, som man giver flere forskellige navne. Lad os eksempelvis tage begrebet hosting. Da jeg gik med ideen om at starte en webshop, søgte hun online på nettet for at anskaffe  sig lidt større viden. Dette skulle siges, at jeg ikke anede ret meget omkring alt det der teknik. Jeg synes egentlig selv, at hun var ok med på det punkt. Hun faldt tilfældigvis på begrebet hosting, og hun fandt ud af, hvad begrebet egentlig betyder. Jeg følte mig lige pludselig ret teknisk, så hun er ret henrykt over mig selv. Hendes stolthed forsvandt dog ret snart igen, idet hun faldt på begrebet cloud hosting.

Jeg sad i mange timer, da hun prøvede på helt at kunne finde ud af den konkrete forskel på cloud hosting samt normal hosting. Hun ved ikke helt, om det bare var mig, men hun kan simpelthen slet ikke forstå det. Hun forstår på ingen måder, grunden til at man vælger at fremstille et eller andet, som de kalder nogle til tider ret forskellige navne. Jeg har en ubegrundet mistanke omkring, at der et eller andet mærkeligt sted i verden må sidde en lille mand, der gnider sine hænder samt griner højt pga alle tosserne som min kusine, der forvirret forsøger på at finde præcist  ud af, præcist hvad cloud hosting i grunden var. Hun forstår ikke, hvordan man må have solgt tanken helt til at starte med? Hun forestillede mig, at den storgrinende lille man må have siddet i et eller andet møde, på hvilket han må have sagt, at hans virksomhed tilbyder cloud hosting. Da de fremmødte sandsynligvis må have spurgt ind til, hvad den præcise forskel egentlig va på dette samt almindelig hosting, har han sikkert kigget på  dem hver især med et ”ved I seriøst slet ikke det”-blik. Hvorefter de alle sandsynligvis blot må have accepteret stiltiende, at der nok findes forskellige navne for eksempelvis hosting, da de fremmødte ikke vil fremstå som nogle uvidende fjolser. For min kusine svarede det lidt til, hvis man kalder en skovl for eksempelvis noget i retning af en grav-i-jord-ske. To forskellige arbejdsredskaber, der var det samme, plus som der kan det samme, men som alligevel har to forskellige navne.

Da jeg havde stirret mig ret blind på alt det cloud hosting, blev hun pludselig lidt nervøs. Hun blev nervøs for, om der eventuelt var en ret essentiel forskel mellem hosting samt cloud hosting, som hun måske havde overset. Tænk nu hvis normal hosting faktisk var meget bedre, så hun ville begå en eller anden kæmpe og uoprettelig fejl ved at vælge det ene fremfor den  andet. For som tidligere sagt, var hun jo ikke ret erfaren med alt det der teknik. Det skal således langt fra undre mig, hvis der virkelige findes en ret væsentlig forskel på de to, som hun totalt har overset. Fanget af panik, kontakter hun sin gode ven, Søren. Hun spurgte, om hun skulle vælge cloud hosting. Hun spurgte ydermere, om Søren kunne forklare mig, hvad den store forskel egentlig er på dette samt hosting. Efter en vag udredning samt nogle temmelig tekniske udtryk, som hun ikke har hørt før, rådede vennen mig umiddelbart til at vælge normal hosting. Stædig som hun er, sidder hun mig igen foran computeren, idet hun ville løse det her spændende cloud hosting problem. Jeg ender med at sidde langt det meste af denne nat, så nu var hun blevet klogere omkring mange tekniske ting. Beklageligvis fik hun dog aldrig løst hendes problem med cloud hosting. Da klokken blev 03.05, valgte hun således at sende en længere email til den her internetside som yder noget teknisk-support med det nagende spørgsmål med hensyn til cloud hosting. Hun glædede mig lidt til at læse deres svar.

Flere Nyheder