Meget plads med micro SD kort

14 april 2013 admin
image

Da hvor jeg købte mit eget helt nye digitalkamera, fulgte der sådan et sd kort med det. Manden, som solgte dette kamera til mig, forsikrede mig om, at det jo passede til mit eget kamera. Han fortalte mig, hvorledes jeg så skulle isætte det. Men altså han viste mig det jo ikke. Og det undrede jeg mig egentlig en smule over dengang jeg nu forlod butikken. Men altså jeg tænkte ikke lige videre over det. Jeg gik jo så ud fra, at han godt vidste hvilket et sd kort som nu var det korrekte, selvom jeg selv troede, at kameraet skulle have et smart micro sd kort.

Da jeg nu kom hjem skyndte jeg mig, selv at sætte hele mit eget digitalkamera op i opladeren og pakke selve sd kortet ud. Jeg kunne jo nærmest ikke selv vente med sådan, at kunne komme ud og s tage nogle gode billeder. Det var jo sådan en smuk sommerdag. Blomsterne var jo begyndt sådan at komme frem fra jorden, og hele solen den skinnede. Da hvor jeg skulle sætte mit sd kort ind i kameraet viste det sig så, at jeg faktisk havde haft helt ret i min mistanke. Mit fine dyre digitalkamera det skulle bruge sådan et micro sd kort. Jeg blev altså så frustreret over hvordan, at ham manden så ikke havde haft noget forstand på, hvad for et sd kort der nu skulle passe rigtigt til netop mit eget digitalkamera. Og klokken var jo uheldigvis blevet alt for sent til, at jeg sådan lige kunne nå helt tilbage til forretningen. Så jeg måtte jo vente allerede til den efterfølgende morgen.

Jeg havde ikke gemt kvitteringen. For manden havde jo også forsikret mig helt omkring, at mit eget kamera ikke skulle bruge et micro sd kort. Han fortalte mig, meget overbevisende, at netop denne type digitalkamera jo kun benytter almindelige sd kort. Jeg begik jo den store fejl, at jeg troede på ham. Så jeg hoppede hurtigt i tøjet allerede om morgenen, og var parat til, at konfrontere manden nede i butikken. Med mit digitalkamera og sd kort nede i tasken skyndte jeg mig derned. Jeg så så at der så var sådan et lille fint skilt ved deres micro sd kort hvor at der så stod ”udsolgt”. Jeg blev jo rasende. For nu der var jeg godt klar over, hvorfor han så havde solgt det almindelige sd kort. For han havde simpelthen været så udspekuleret, sådan at bilde mig helt ind, at mit eget fine digitalkamera slet ikke kunne benytte sådan et micro sd kort, fordi at de jo var helt udsolgt.

Jeg gik lige hen til manden, for at snakke lidt med ham. Så jeg fortalte ham, at mit digitalkamera jo skulle benytte sådan et micro sd kort, og at han så dagen forinden havde fejlinformeret mig, og havde solgte sådan et forkert sd kort til mig. Jeg fortalte ham, at jeg udmærket var klar over hvordan, at han bevidst har begået den lille fejl, fordi at deres micro sd kort var helt udsolgt. Manden stod og stirrede på mig uden sådan, lige at reagere på nogle af de forskellige ting jeg nu sagde til ham. Pludselig spørger han så efter min kviterring på det. Jeg fortæller ham, at jeg har mistet den. ”Jeg kan jo ikke lige gøre noget, hvis nu at de ikke lige sådan kan bevise, at du jo selv købte dit sd kort hernede” siger han så. ”Du kan da godt huske mig. Jeg var her jo så sent som i går. Jeg var også hetl overbevist omkring, at dette kamera også skulle bruge et micro sd kort, men du sagde nej” svarede jeg. Så jeg måtte jo forlade forretningen uden sådan, at få nogle af mine penge igen eller det rette micro sf kort. Det er altså sikkert den dårligste kunderserivce jeg nogensinde har fået mig. Jeg vil slet ikke tilråde folk sådan at skulle sd kort i hans forretning. Så langt fllere købe det på internettet.

Flere Nyheder