Med en kashmir cardigan ønsker man ikke andet

12 maj 2013 admin
image

Altså det er nu blevet ganske populært sådan at glide sin krop sådan i i sådan en dejlig kashmir cardigan. Og dette populære materiale er lækkert sådan at have på. Og det passer til en hver anledning samt så kan det bæres af næsten alle størrelser og former. Den smarte modeekspert Ved navn Sofie, forudser at cardiganen jo vil blive det helt store hit i dette år. Fordi som hun også selv siger, så kan sådan en flot kashmir cardigan altid gøre et helt outfit perfekt. Vi møder jo Sofie henne på hendes egen arbejdsplads. Og her der er hun så i fuld sving med sådan at style på en model i netop den flotteste cardigan. Man kan jo se på det smukke stykke tøj at det også er skabt til sådan at kunne blive båret af en dame. Denne kashmir cardigan fremhæver de kvindelige former på alle de helt rigtige måder. Så når at jeg så ser på selve den søde model så kan jeg se, at hun også føler sig rigtig godt tilpas med denne meget smukke cardigan. Dette møde med Sofie samt modellen har jo faktisk allerede givet mig sådan en stor lyst til at købe endnu en lækker kashmir cardigan.

Sofie tager mig med ind i det store rum hvor at de så også har næsten alt tøjet til dagens styling. Og det er næsten som at være helt død og så være kommet ind i cardigan himmerige. For der er kashmir cardigans i alle slags former samt farver. De sarte lyserød farvede fanger jo først mit øje. Og jeg bliver jo komplet draget af netop denne skønne cardigan med perlebroderi på begge skuldre. Sofie kigger så på mig. Og jeg tror også at hun har set denne kærlighed opstå imellem undertegnede samt kashmir cardiganen. Hun smiler nemlig samt siger “Altså du må gerne prøve den. Den er også en af min egne ynglings”. Jeg skynder mig jo sådan at tage min egen cardigan af. Måske så er jeg lidt for ivrig efter sådan at få denne sarte rosa farvede kashmir cardigan på mig, men lige i det sekundt så er jeg fuldstændig ligeglad med hvad de andre folk tænker om mig. For jeg må bare selv få den her cardigan på. Den passer helt perfekt. Og jeg er vild med perlebroderierne som smukt også ligger oven på mine skuldre samt pynter. Jeg ved lige med det vuns hvordan jeg må købe denne unikke kashmir cardigan. Så jeg spørger jo Sofie hvad de nu lige koster. Men uden bare at blink så siger hun bare “Altså det skal du slet ikke tænke på. Du beholder den bare”. Jeg bliver jo komplet mundlam. Og jeg ved godt at jeg sikkert ikke kan tage sådan imod en cardigan som helt sikkert også er ganske dyr fra sådan en søde dame som jeg kun lige har mødt. Men altså Sofie insisterer, samt så bliver man jo til slut nødt til sådan at skulle sige ja tak, tænker jeg så.

Og jeg beholder jo naturligvis min nye kashmir cardigan på under hele mit interview med Sofie som fortæller mig lidt om de unikke former for cardigans som vi vil kunne se sådan i løbet af hele dette år. Og det vil jo især blive populært sådan at iføre sig selv en kashmir cardigan i sådan en hård farve. Og det er mest de lange typer som vi vil kunne se meget til, samt lange cardigans. Sådan en kashmir cardigan fungerer godt med en fin skjorte under. Men den kan jo også benytes ud over en normal t-shirt. For der er ganske mange forskellige muligheder med sådan en god cardigan. Derfor så er det også en ganske god investering. Man kan jo med fordel købe en kashmir cardigan i lækker kvalitet, eftersom det vil være sådan et stykke tøj som man jo også kan benytte til alt.

Flere Nyheder