Måske er det ved at være på tide at lægge den rynkecreme fra dig

07 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Du kan sikkert huske, da dine bryster begyndte at hænge.

Det var også træls, da dit hår begyndte at blive tyndt.

Men du for jo ikke ud og fik foretaget et brystløft, og du købte da heller ikke en paryk, fordi du blev tynd i toppen.
Du accepterede de forandringer, der kom med alderen, og du tilpassede dig efter, hvad der virkede naturligt end at forsøge at ændre ved det uundgåelige.

Derfor er det pudsigt at se, at kvinder hele tiden skal have på siden og mindes om, at de skal ligne nogle, der helst er i starten af 20’erne, men samtidig må de ikke have sindsstilstanden som en.

Mænd kan godt tillade sig at ældes med ynde, så længe de tager sig af sig selv, men kvinder skal næsten gemmes helt væk og have at vide, at de ikke kan bruges til meget mere, når de er blevet for gamle.

Rynkecremen kan spille en faktor her

Man taler om en sølvræv om manden, der er blevet gråsprængt, men hvis kvinden er blevet gammel, så er hun uattraktiv og kan få lov at være en bedstemor i baggrunden og sy.

Ser man reklamer for rynkecremer, så er de også tit noget selvmodsigende. For de prøver at fortælle kvinderne, at de skal have lov til at være dem selv.

Men det er de så bare først, når de begynder at benytte sig af rynkecreme af den ene eller anden slags.

Vi siger ikke, at det ikke virker med en rynkecreme på det værste. Men med tiden bliver rynkerne mere markante, og hvem forsøger man at narre?

Hvis det gør en glad, så skal man bare fortsætte, men kunne man ikke spare godt med penge, hvis man undlod at bruge den slags?

Det ville da være en udgiftspost, der ville være herlig at undvære.

Flere Nyheder