Lyt ikke til antikampagner mod en magic wand

22 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen
Lyt ikke til antikampagner mod en magic wand

En magic wand er et fænomenalt stykke sexlegetøj. Mere er der ikke så sige om det.

Det er bare med at kigge på de anbefalinger, der ligger der ude, fra uafhængige kilder, læse anmeldelser og tjekke de test ud, der er lavet af de forskellige slags, der findes.

Ja, man behøver faktisk ikke gå længere end til at læse beskrivelsen på produktet selv, og selv hvis bare det kvarte var korrekt, så er der virkelig meget at vinde ved at investere i sådan en for at få et friskt pust i ens sexliv med ens partner eller solo.

Spørg måske blot rundt i din omgangskreds, og så er det med stor sandsynlighed nogle, der vil sige, at de har haft succes med at købe sådan en og ikke ét eneste sekund har fortrudt investeringen i den.

Men desværre findes der nogle sexforskrækkede puritanere derude, der måske kører en hetz mod en magic wand, men de er nok også generelt efter sexlegetøj, hvor de skærer over én kam.

De forbinder sådan noget med noget snusk og noget ugudeligt, for de bringer ofte Gud og Bibelen ind i billedet og siger, at der i den hellige bog ikke står noget om sexlegetøj i den.
Så kan man sige, at det samme gælder alt, der er kommet på gaden de sidste næsten 2000 år, men det lader vi ligge.

Vi vil egentlig bare sige til dig, at om du ejer en magic wand, eller du ligger inde med ethundrede stykker sexlegetøj, så skal du ikke føle dig ulækker over at have den slags.

Det er de andre mennesker, der ikke er kommet med på beatet, og man kan kun forestille sig, hvor kedeligt, forsmået og indskrænket et sexliv, de lever.

Det er dem, der går glip af noget, og ikke dig – du er fremme i skoene på den fede måde!

Flere Nyheder