Lad dine bordlamper være en del af din nipsopstilling

08 juni 2018 Emilie Jacobsen
Lad dine bordlamper være en del af din nipsopstilling

Mange, specielt kvinder, elsker at arrangere nipsopstillinger på hylder, borde og i vindueskarme. De føler, at det er med til at give rummet personlighed og charme. Der er intet galt med disse små opstillinger af figurer, souvenirs, blomster, lysestager og meget andet. Vores forslag herfra vil bare være, at du også tænker en bordlampe ind i dem. Ved at gøre det kan du få lys mange flere forskellige steder i rummet. Det er med til at gøre, at du virkelig kan få et godt og hyggeligt lys. Det er ikke mindst vigtigt om vinteren, hvor det er mørkt så stor en del af tiden. 

Når du vælger en bordlampe til dine nipsopstillinger, er det en god ide, at du har fokus på, at det skal være en i et flot design. Ved at vælge sådan en type lampe vil den kunne indgå som en naturlig del af din opstilling på lige fod med designerfade, vaser og potteplanter. Det er med til at gøre, at der kommer til at være en smuk sammenhæng mellem de effekter, som du stiller op. Det er også med til at give en højere grad af sammenhæng i dit hjem. 

Der findes mange steder, hvor du kan finde flotte designerlamper, som du kan bruge. Et af de steder, hvor du kan finde et virkelig stort udvalg, er på webshoppen andlight.dk. De har gennem en årrække specialiseret sig i at handle med designerlamper. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde en designerlampe i den stil, som du godt kan lide. På den måde kan du hurtigt få fundet en flot en til din nipsopstilling.

Når du vælger en bordlampe til din opstilling, kan det være sjovt, at du tænker i kontraster. Det kan for eksempel være, at du finder en lampe, der har en farve eller en tekstur, der er helt anderledes end det, du ellers har i din vindueskarm. 

Flere Nyheder