lad den lokale bedemand i Asnæs hjælpe med bisættelsen

04 juni 2020 Astrid Pedersen

Står du i den situation de fleste af os næsten frygter allermest, nemlig at skulle begrave en af dine nærmeste? Så går du en hård tid i møde. Det er ingen hemmelighed at tiden lige efter et dødsfald i den nærmeste familie er fyldt til bristepunktet med overvældende følelser.

Sorgen over tabet og savnet af den afdøde kan være ganske paralyserende, og mange efterlevende beretter således om at gå rundt i en tilstand af uvirkelighed og nærmest total handlingslammelse i ugerne efter dødsfaldet. Dette er temmelig uheldigt, idet det netop er i disse uger at de mange opgaver som relaterer sig til et dødsfald skal løses. Arv og gæld skal fordeles, diverse bank konti, forsikrings ordninger og pensioner skal afvikles, dødsboet skal ryddes – og så er der selvfølgelig en begravelse eller en bisættelse som skal arrangeres.

Få hjælp til begravelse i Asnæs hos Mobilbedemand.dk

Det at arrangere en begravelse i sig selv er en kompleks opgave, som indeholder mange forskellige under opgaver og en vis mængde koordinator arbejde. Det er således en rigtig god idé at få professionel hjælp hertil – og den kan du få hos en professionel bedemand. En bedemand laver nemlig meget andet og mere end blot at lægge den afdøde i kiste og transportere ham eller hende mellem hjem, kirke, kapel og krematorium.

Bedemanden kan for eksempel hjælpe dig med at skabe kontakt til præsten og kirke kontoret i det sogn hvor begravelsen eller bisættelsen skal foregå, og sørge for at arrangementet bliver sat i stand hurtigt. Bedemanden hjælper også gerne med at indhente attester til brug ved ansøgning om begravelses hjælp, lige som en dygtig bedemand sagtens kan være behjælpelig i forbindelse med udfærdigelse og indrykning af en dødsannonce.

Din lokale bedemand i Asnæs hedder Mobilbedemand.dk – du kan læse mere, og kontakte bedemanden, via hjemmesiden Mobilbedemand.dk

Flere Nyheder