Lån penge til forbrug hos en online bank

05 juli 2021 Lotte Hindsberg

advertorial

Har du brug for at låne penge til forbrug. Det kan være, at du har set et godt tilbud, som det vil være ærgerligt ikke at benytte sig af, at din bærbar har valgt at afgå ved døden eller at dit køkken seriøst trænger til en udskiftning – og så kan du vælge enten at ansøge din faste bank om et lån eller du kan ansøge en online bank.

Lån til forbrug kan også ske fra en butik. F.eks. hvis du skal købe et nyt køkken eller en ny bærbar. Mange butikker tilbyder i dag et lån til køb af varer i butikken. Ofte i samarbejde med en online bank. 

Hvad skal du være opmærksom på?

Mange gange kan du med fordel låne direkte i butikken hvis du skal låne til forbrug. Lånene er ofte rentefrie og nogen gange også gebyrfrie. Lige gebyrene skal du være opmærksom på i forbindelse med et lån. Skal du sammen med det månedlige afdrag betale et gebyr, kan det ende med at blive et relativt dyrt lån.

Det er også en god ide at være opmærksom på at betaler du ikke til tiden, uanset hvad grunden er, vil du skulle betale et relativt højt strafgebyr. Det er her bankerne tjener sine penge ved at låne pengene ud rentefrit. Det anbefales derfor at du allerede fra starten sætter den til automatisk betaling, så du er sikker på ikke at skulle betale hvis det skulle glippe en enkel gang.

Husker du at få betalt til tiden, er det et godt og billigt forbrugslån. 

Hvis du ikke ved hvor du skal bruge pengene endnu eller skal du bruge pengene i flere forskellige butikker, kan det være at et forbrugslån, direkte hos en online bank er en bedre løsning. Husk at ansøge flere banker, så du er sikker på at få det bedste og billigste lån.

Flere Nyheder