Kom trygt igennem din bolighandel med en boligadvokat

07 marts 2018 Astrid Pedersen
Kom trygt igennem din bolighandel med en boligadvokat

Når du som boligsøgende bevæger dig ind på markedet for fast ejendom, er der mange ting, du bør være opmærksom på. For eksempel begår mange den fejl at tro, at ejendomsmægleren er på deres side som køber af lejlighed eller hus. Og intet kunne være fjernere fra sandheden. Loven forbyder nemlig ejendomsmægler at agere på begge parters side i forbindelse med en bolighandel, og derfor vælger ejendomsmægleren typisk at stå på sælgers side, da det er i salget, fortjenesten ligger for mægler.

Derfor skal du ikke regne med, at den ejendomsmægler, som forsøger at sælge dig et nyt hjem, fortæller dig hele historien. Der kan ligge hemmeligheder gemt, som ejendomsmægleren ingen interesse har i at dele med dig – for eksempel lokalplaner, som kan indeholde projekter, som nedsætter din boligs værdi. Det kan være planer om byggeri i området, som vil forringe boligens herlighedsværdi, fordi udsigten forsvinder, eller der vil forekomme gener i form af støj eller forurening i mange år. Dette kan du risikere at komme til at tabe penge på, og i aller værste fald ende som teknisk insolvent.

Boligadvokaten er din tætteste allierede i en bolighandel

Hvis du vil være helt sikker på, at dit boligkøb ikke ender med en masse grimme overraskelser, er det således en god idé at kontakte en professionel boligadvokat med henblik på bistand i forbindelse med udfærdigelse og gennemlæsning af diverse dokumenter. Boligadvokaten hjælper dig med alt fra gennemgang af dokumentation, som relaterer sig til ejendommen, til udfærdigelse af skøde og det tilrådelige fjorten dages advokatforbehold, som følger underskrivelse af købsaftalen. Med en dygtig boligadvokat kan du undgå de værste faldgruber, som man kan risikere at komme til skade på, når man forsøger at navigere i den jungle, det private ejendomsmarked udgør.

For mere information om billig boligadvokat med stor ekspertise og lang erfaring inden for bolighandel, se https://eboligadvokat.dk/

Flere nyheder