Koldings bedemand åbner endnu en bedemandsforretning

17 april 2013 admin
image

2 bedemænd har slået hovederne sammen og begyndt et samarbejde. Den ene, Theis, der arbejder som bedemand i Kolding har været venner med Jørgen i nu mere end 15 lange år. Dengang Hvor Theis begyndte hans forretning, gik der faktisk blot Et par måneder før at Jørgen gjorde præcis det samme. De to har altid været uadskillelige og dette vil de nok blive ved med at være, spår de to glade kammerater.

Samtidig med at Theis var en yderst anerkendt bedemand i Kolding, så fik Jørgen en lidt svær begyndelse med sit arbejde som bedemand i Vejle. For jørgen var flyttet fra Kolding by, for selv at starte bedemandsforretningen. Han holdt nemllig meget af hele Vejle, og mente at netop byen havde alle de sødeste indbyggere. Men altså Jørgen var jo ikke, den allerførste bedemand i Vejle. For der var jo i forvejen en helt del respekterede, bedemandsforretninger i hele byen. Ja og borgerne foretrækker jo naturligvis, de mere velkendte bedemænd i Vejle. Jørgen var jo altså nød til at gøre noget, for at få butikken til at kører.

Han opsporede nogle virkelig smukke trækister, med håndlavede unikke mønstre, samt et stofbetræk i helt utrolig høj kvalitet. Kisterne var ikke set magen til i Danmark før nu, og kisterne skulle importeres fra England. Ved den føreste levering af de unikke trækister, så var Jørgen slet ikke klar over, hvad som det rent faktisk ville gøre for hans egen fremtid. For en konkurrenrende bedemand i Vejle kom senere en tilfældig dag hen til Jørgens butik, for at få noget frokost. Han var utrolig imponeret over alle de smukke trækister, og han spurgte også hvorhenne At jørgen havde fået disse kister leveret fra. Men jørgen fortalte ham en røverhistorie. Han ville ikke have at enhver bedemand i Vejle, skulle få fat i de smukke trækister. Derefter så begynder der faktisk at komme mange forespørgsler fra de mange øvrige bedemand i Vejle. Og alle ville gerne vide hvor at de flotte kister nu kom fra.

Da bedemanden fra Kolding, så ringere til Jørgen for 3 måneder siden, for at høre mere omkring det var begyndt på at gå godt med hele forretningen, fortalte Jørgen Theis omkring de flotte kister. Han fortalte at der var begyndt at ankomme lidt flere forskellige kunder, og at hver eneste bedemand i Vejle, ville skaffe de samme trækister som ham. Imens at de talte undersøgte Theis, om en bedemand i Kolding mon havde disse kister. Der var faktisk ikke en eneste. Faktisk så var der ikke andre i Danmark bortset fra Ham der var indehaver af kisterne. Theis der nu var en meget respekteret bedemand i Kolding, kom med et forslag til Jørgen. At de to kunne blive sælgere af de unikke trækister i Danmark, samt leverer dem videre til forskellige bedemænd i landet. Og netop fordi Jørgen ikke tjene så mange penge på hans egen bedemandsforretningen endnu, tilbød Theis at ligge ud for kisterne. Theis mente at det var en genial ide som bedemanden fra lille Kolding nu havde fået sig, og fik hastigt arrangeret det nødvendige med selve virksomheden der laver kisterne.

Det er nu 2 måneder siden, at de to kammerater fik deres allerføreste levering af alle deres kister. Og de har allerede nu været nødsaget til at bestille en ny sending. For de sælger nu trækister til bedemandsforretninger i hele landet. Og efterspørgslen har været helt vild stor fra de øvrige bedemænd og at kunder mener skal også at de er rigtig smukke. Det er nu endelig lykkedes bedemanden fra Vejle at skabe godt vækst i hans egen butik. Og han ser frem til et rigtig godt samarbejde med hans kære kammerat Theis, bedemanden fra Kolding.

Flere Nyheder