klædeskab

30 juli 2013 admin
image

Da min kone, børn og jeg skulle flytte i nyt hus, manglede vi pludseligt en masse skabsplads, og jagten på det flotte design og kvalitet begyndte.

Vi var langt omkring i de danske møbelbutikker og mulighederne var mange, men det var først da vi blev anbefalet, at kigge på Jesper Holms klædeskabe, vi fandt hvad vi søgte. Vi var enige om at vi ville have noget unikt, noget der kunne laves på mål, så det passede til vores hjem, og så skulle det være holdbart og et møbel der skulle pryde vores hjem.

Klædeskab til vores personlige ønsker

Det fik vi alt sammen opfyldt hos Jesper Holm. Først var vi nervøse for, at hvis vi skulle bestille vores møbler af en dansk møbelsnedker, så ville det ikke være til at betale. Men priserne var konkurrencedygtige med lignende kvalitetsprodukter, og så blev det tilpasset vores personlige behov.

Vi tog ud og besøgte butik og snedkeri i Ishøj, og blev betjent af Jesper Holm selv, som gav os en formidabel service og hjælp. Vi havde mål og billeder af placeringen, af vores kommende klædeskab og med hjælp fra Jesper Holm, fik vi en løsning som vi er blevet utroligt glade for. Alting kunne lade sig gøre i mål og form på skabe og træsorter på låger og vi har fået et møbel, som ud over at være praktisk også er smukt. Vi troede faktisk at det ville blive dyrere, mere besværligt og tage længere tid at bruge et snedkeri, men det viste sig at Jesper Holms snedkeri, sagtens kan stå mål med andre lerandører i pris, levering og service. Så vi er ikke færdige med, at købe møbler hos Jesper Holm, vores nye klædeskab er bare det første af mange.

Vi kan anbefale at gå ind på hjemmesiden www.jesper-holm.dk og se alle de smukke møbler. 

Flere Nyheder