Kan piger godt lide gstrenge

17 april 2013 admin
image

I København finder man jo en undertøjsbutik, som skiller sig ret meget fra de andre. Ejeren har valgt udelukkende, at byde på to salgs spændende undertøj i hele forretningen. For her bliver her specielt fokuseret på netop corsager, som Den søde Mille, som selv ejer forretningen synes, er noget af det mest kvindelige type undertøj som en kvinde kan iføre sig. “For det smukke ved netop corsager er jo, hvordan det virkelig viser kvindekroppen. Et flot corsage kan blandes med sådan en lækker gstreng efter eget ønske. Ligemeget hvad for en type gstreng som du nu er på udkig efter så har vi det her. Og jeg er jo selv, ganske tosset med sådan at kombinere mit eget corsage med en flot blonde gstreng. Jeg synes jo at de to salgs dameundertøj virkelig giver sådan et rigtig flot look og også fremhæver alt det som jeg også gerne vil kunne vise ved min krop” fortæller Mille.

Inde i den smukke forretning der kan man jo finde nøjagtigt den corsage, som man lige er på udkig efter. Og der findes også et helt hav af modeller, som tilfredsstiller selv den mest kræsne køber. Hvis du lige er den type, som ikke har lyst til, at gå rundt i helt præcis det samme som alle de andre folk, jamen så kan du med fordel kigge forbi Milles forretning. For alle gstrenge er jo håndsyet og der findes ikke to som er ens. Her bliver der jo aldrig gået på kompromis med selve den god kvalitet og komforten. “og jeg er jo ganske tosset med sådan, at være lidt anderledes og så også have noget, som ingen andre folk har.” siger Mille glad og fortsætter “for hver og en corsage er jo faktisk købt ude i det store udland. Der er jo ikke nogle andre som forhandler dem herhjemme. Og jeg er jo gennemsnitligt på forretningsrejse 9 gange i løbet af året hvor at jeg opdager nye gode materialer, så at jeg jo også kan skabe en helt ny gstreng. Og jeg bruger også meget tid på, at finde den bedste syerske ude i alle de små byer. Jeg har fået som erfaring, at de nemlig hver gang laver alle de flotteste corsager” fortæller hun.

Inde i Milles forretning der kan du samtidig få skræddersyet dit corsage, så at du får lige den facon og det stof, som du selve drømmer om. Og når du også handler ind hos Hende, er du sikret både en god oplevelse og en kunderservice i den bedste klasse. “Jeg sørger også altid for, at kunne give vores kære kunder gode fred og ro til at gå rundt og så bare kigge lidt. For mange er det ret grænseoverskridende, at få noget god hjælp til, at købe en gstreng. Og vi har selvfølgelig ikke lyst til, at gøre vores kunder generte, så vi venter også altid til de også selv nu beder om hjælp” fortæller Mille. Man føler sig også velkommen i den smukke forretning lige når at man træder ind af hoveddøren. For her der bliver man jo budt godt velkommen af to venlige smat smilende piger. Og hele forretningen er pænt indrettet med noget flot velour tapet og noget bløde tæpper på gulvet. Og på væggene der hænger der jo nogle indrammede corsager, som skaber en sexet atmosfære. Generelt er det en helt anderledes oplevelse, at handle i Den søde Milles forretning. Det bliver jo også lige pludselig sjovt og spændende, at kigge på det store sortiment. Hvorimod man før i tiden, bare havde hevet den første og de bedste lige ned fra en hylde, halvt på vej ud af forretningen. ”Vi har mange helt fast kunder. Vi sætter ganske stor pris på dem alle og vi kender dem godt efterhånden. Det er jo skønt, at folk er glade for, at være inde hos os.” Slutter Mille, inden vi træder ud af forretningen.

Flere Nyheder