Jeg afprøver deres nye drikkevandskøler

16 maj 2013 admin
image

Det er aldrig morsomt at have ondt i hovedet. Jeg arbejder for et mediebureau, hvor jeg hver eneste uge har haft mange arbejdsopgaver. Hvilket  er rigtig hårdt job. Specielt når jeg går rundt omkring med slem hovedpine. Jeg vidste ikke hvad årsagen er til problemet førend jeg endelig fik en smart vandkøler. Sådan en smart drikkevandkøler kurerede fuldstændigt min irriterende hovedpine og hjalp undertegnede med at kunne elske mit job igen. Før var min hovedpine en del af min dagligdag. Jeg startede alle dage ved at indtage hovedpinepiller og et krus te. Jeg har altid været  sådan en person der elsker drikkelse i minimale doseringer. Eksempelvis indtager jeg ikke kaffe, dog espressoshots. Jeg indtager ikke tit nogen form for vand inde på arbejder. Endelig når jeg så kommer hjem til min lejlighed får jeg typiske blot et meget lille krus vand eller saft, eller en smule cola. Jeg ved godt at vand er meget mere sundt at indtage, men mit vand i vores lejlighed er simpelthen så ulækkert. Vandet er utroligt fyldt med kalk, og smages langfra særlig lækkert. Men det ændrede sig med drikkevandskøleren. Men jeg er alligevel også vant til at leve dagligt med hovedpinen. Min doktor kunne ikke forklare hvor hovedpinen kom fra, samt hvad jeg kunne stille op med den.

En dag talte jeg sammen med min tætte kollega i vores pause omkring arbejdets køkken. Hele vores opvask er helt fyldt med kalk, fordi vores opvaskemaskine er tilstoppet. Vi kom også ind på at vandet også smagte dårligt. Min kollega nævnte at vi kunne få sådan en vandkøler. Sådan en stor drikkevandskøler der er sat til vores eget vand. Dette vil rengøre og nedkøle alt vandet så det blev meget bedre at indtage. Jeg er ret mistroisk omkring sådan en vandkøler verhovedet ville gøre den enorm forskel. Endda med sådan en smart drikkevandskøler vil vandet måske stadigvæk smage dårligt. Jeg sagde det er en fantastisk ide, men det var vigtigt med flere interesserede. Jeg kom sikkert ikke til at ville benytte vandkøleren så meget.

Det viste sig at min kollega senere havde talt sammen med alle de andre inde på arbejdet. Alle de andre mente det er smart at have  sådan en vandkøler, og havde tilspurgt vores chef om vi mon ikke kunne købe sådan en drikkevandskøler. Selvom jeg labgtfra er pjattet med hele ideen havde jeg ikke noget imod, i tilfælde af at arbejdet modtog sådan en. Chefen lod sig endelig overtale og købte sådan en smart vandkøler der kunne stå ude i vores køkken, den skulle være tilsluttet et par af vores egne vandrør. To ugers tid efterfølgende var et par mænd på visit og montere vandkøleren. I starten er jeg langtfra interesseret i at indtage noget vand direkte fra drikkevandskøleren. Dog efter enkelte dages tid, overhørte jeg de andre kollegaer tale omkring hvor lækkert vandet er blevet. Jeg besluttede at prøve vandkøleren af en dag. Jeg greb et krus med koldt vand og smagte på det. Vandet er  fuldsrændig fabelagtig. Dette er omtrent ligesom at indtage almindeligt kildevand. Jeg er hurtigt sådan en helt fast gæst ved den nye drikkevandskøler, og kunne hurtigt indtage Fire glas vand direkte fra vandkøleren hver eneste dag.

Pludselig indså jeg noget nyt. Undertegnedes kaftige hovedpine er helt væk. Jeg er helt energisk om morgenen og havde langfra brug for alle de sædvanlige hovedpinepiller længere. Det eneste jeg manglede for at kunne slippe helt af med min dunken i hovedet er mere indtagelse af vand. Efter vi har fået  sådan en drikkevandkøler er jeg faktisk blevet mere glad inde på arbejdet. Jeg vil gerne sige et stort tak til alle mine søde arbejdskollegaer for at anmode om en vandkøler. Selvom jeg langtfra troede at sådan en er nødvendig, har en drikkevandskøler ændret mit liv.

Flere Nyheder