Hyggelig institution med natur og musik i fokus

08 oktober 2019 Simone B
Hyggelig institution med natur og musik i fokus

At finde den helt rette institution til børnene er et vigtigt og presserende emne for alle forældre. De små tilbringer trods alt størstedelen af deres hverdag netop her, og som forælder vil du naturligvis være sikker på, at det er et trygt sted, du sender børnene hen. Et sted hvor I vil møde kærlige pædagoger, og hvor børnene hver dag vil opnå glæde og sjove oplevelser i gode rammer. Drømmer du om at dit barn skal være en del af en børnehave, hvor der er fokus på at tilbringe masser af tid i naturen, og hvor skoven er nærmeste nabo, så se nærmere på denne lille og hyggelige børnehave i Espergærde.

Naturbørnehave i skoven

Med skoven som nabo er der rig mulighed for at benytte denne del af naturen året rundt. Her kan børnene lege masser af undersøgende og kreative lege, mens de får masser af frisk luft og røde kinder. Gennem skoven oplever børnene alle årstiderne, og kan se det hele springe ud i foråret, falme i efteråret og måske endda lege i sneen, hvis vinteren bliver hvid. I forbindelse med institutionen ligger også en dejlig, stor have. Også her kan børnene lege masser af lege på gyngerne og i de fire legehuse, og der kan skabes fokus på krop og bevægelse på institutionens forhindringsbane og løbecykler.

Musik og natur i højsædet

Ud over masser af sjov og leg i naturen er der også stor fokus på musik i Kvistgård Private Børnehus. Hver dag planlægges der aktiviteter for alle børn uanset alder, og disse aktiviteter udspiller sig gerne udendørs i de idylliske rammer eller med masser af musikalitet af den ene eller anden art. Børnehuset åbner kl. 6.30, og børnene får herefter serveret morgenmad inden dagen begynder med leg og musik. Børnene får desuden serveret både et dejligt, økologisk formiddagsmåltid samt eftermiddagsmåltid hver dag. 

Skal dine børn nyde godt af Danmarks dejlige natur hver eneste dag, så er Kvistgård Private Børnehus en oplagt institution for jer. 

Flere Nyheder