Hvorfor har alle ikke 24-7 support

16 maj 2013 admin
image

Jeg er jo lidt nervøs for sådan at skulle tage lidt for store spring. Da undertegende begyndte min helt egen netbutik der ønskede jeg jo derfor at beholde mit gamle job lige så lang tid jeg kunne gøre det. Dette krævede også en god IT support. For jeg har ikke meget forstand på teknologi eller nettet, så undertegende ringede ofte ud til en 24-7 support. Hos dem havde jeg jo mulighed for sådan at spørge om faktisk hvad som helst som jeg var lidt i tvivl omkring. Den store fordel ved 24-7 support er jo at jeg kunne ringe til dem om natten, når jeg ikke arbejde, og høre lidt om min kommende netbutik. Det var jo også en lang proces sådan at lave min helt egen netbutik. Og jeg ønskede faktisk først selv at sige mit job op, når jeg selv mente den var helt færdig. Men havde det ikke været for 24-7 support var jeg jo slet ikke selb blevet helt færdig lige så hurtigt. Der var jo altid en venlig person, som kunne hjælpe mig med selve min side.

Historien omkring denne IT support startede dengang jeg fik ideen omkring sådan at sælge nogle skægge T-shirts på nettet. Og jeg havde jo kontakt til en kæmpe importør i udlandet, som kunne sende sådan en hel række T-shirts hjem til undertegnede. Og jeg behøver jo blot en god hjemmeside, samt et godt depot til alt tøjet. Så kunne jeg jo sende disse ordrer ud. Men for sådan at lave denne side så fandt jeg jo også et firma, som stod helt klar med IT support når jeg ønskede dette. De havde jo oven i købet 24-7 support, så jeg jo godt kunne ringe til dem om natten, omkring mine problemer. Så efter meget hårdt arbejde begyndte min egen side at tage form. Og med deres gode IT support vidste jeg jo konstant hvordan hjemmesiden nu fungerede, plus hvordan den kunne forbedres. Dette har senere også gjort dette lettere sådan at udvide min side, plus tilføje nye T-shirts. Grundet deres gode 24-7 support vidste jeg jo faktisk også hvordan at jeg nu fik min side på nettet, samt hvordan at jeg nu fulgte med i vores interesse. Også selvom at jeg ikke er nogen ekspert i det med computer, så er det ganske spændende sådan at se præcis hvor mange forskellige gæster som kommer på min side.

Da min egen netbutik endelig var klar, satte jeg den online. Og efter bare en dags tid så kom der nogle ordrer ind til mig. Og jeg begyndte straks sådan at finde de helt rette T-shirts frem samt pakke dem alle godt ned. Så tænk at min forretning allerede var i gang. Men lige pludselig var siden dog helt nede. Så jeg ringede hurtigt ind til min IT support samt spurgte hvad der nu var galt. Åbenbart var der også så mange forskellige gæster at hele min side jo ikke lige kunne følge med. De anbefalede jo sådan at udvide hele min server, sådan at der var mere plads til de helt nye gæster. Jeg sagde ja til 24-7 supportens gode tilbud, samt pludselig var jeg jo også ved helt at drukne i ordrer. Dels min medarbejder samt undertegende fik travl.

Og jeg måtte lynhurtigt også skaffe flere T-shirts hjem igen, og ansatte sådan endnu en god medarbejder for selv at når alle de mange ordrer. Og efter blot 2 uger var mit system også fyldt helt op med ordrer. Jeg sagde mit gamle job op, samt har siden fokuseret på sådan min egen netbutik. Ved god hjælp af deres fantastiske IT support så har jeg jo tilføjet en lagerstatus på siden, plus en række helt nye varer. Hvis nu det ikke var for firmaets 24-7 support var jeg jo faktisk aldrig selv kommet så langt. Og jeg har adskillige gang nu selv ringet samt takket meget for deres utrolige assistance. Så hvis nu du selv leder efter en god IT support som også kan hjælpe dig, hele døgnet rundt, så anbefaler jeg dem. Meget få firmaer tilbyder 24-7 support ligesom de gør.

Flere Nyheder