Hold øje med medarbejdernes mødetider

30 juni 2020 admin

Hvis du er leder af en virksomhed, eller arbejder med medarbejdere på anden vis, så ved du også hvor svært det kan være at kontrollere folks mødetider. Især hvis folk har mulighed for at lægge deres timer som de vil, da det så kan være endnu sværere at vide om de rent faktisk har arbejdet den aftalte tid. Heldigvis findes der smarte systemer, som kan hjælpe med dette. 

Hold øje med jeres medarbejdere 

Det kan være at du oplever problemer med at folks sløser lidt med tiden, og der er altid nogen der har en tendens til lige at møde et kvarter senere end de egentlig skulle. Måske går de endda også lidt før tid, og disse minutter løber hurtigt op til mange timer. Det er altså timer og penge som virksomheden mister, og derfor er det en rigtig ærgerlig tendens i en virksomhed. Heldigvis findes der nogle systemer til tidsregistrering, så I kan holde øje med hvornår folk tjekker ind og ud af arbejdspladsen. Folk får en anden respekt for tiden, når de ved at der bliver holdt øje med dem.

Få en nemmere lønkørsel 

Udover at I kan holde øje med om jeres medarbejdere overholder deres arbejdstider, så kan I faktisk også nemt bruge denne data til lønkørsel. I får altså et helt præcist billede af hvor mange timer der skal udbetales løn for, og så slipper I for at skulle sidde og tælle timer og vagter sammen til lønnen. Det sparer jer altså også tid, og det er især en fordel hvis I har mange medarbejdere på arbejdspladsen, da det ellers hurtigt kan blive et stort projekt at køre løn. Det er også langt nemmere at undgå fejl med lønnen på denne måde, da medarbejdere selv kan tjekke op på de registrerede timer, og dermed gøre opmærksom på eventuelle fejl. 

Flere Nyheder