Gør dit bad endnu hyggelige med lækre badeværelsesmøbler

10 juli 2013 admin
image

Ny forretning i Jylland tilbyder unikke badeværelsesmøbler til fantastiske priser, og flotte radiatorskjulere i forskellige størrelser og designs. Badeværelset er et af de vigtigste rum i dit hjem. Det er typisk her, du starter din dag, når du er vågnet, og her du afslutter din dag, inden du skal sove. Badeværelset bør være et sted, hvor du føler dig godt tilpas blandt flotte badeværelsesmøbler og en god atmosfære. Hvad end du ejer et stort badeværelse med badekar eller et lille badeværelse med brus, så vil du hurtigt kunne skabe de rette rammer for dit badeværelse med flotte badeværelsesmøbler.

For mange vil det være underligt at kombinere radiatorskjulere, som man oftest finder i soveværelset eller stuer med badeværelsesmøbler i en butik. Det er imidlertid ikke tilfældet for indehaveren, Mark. Da Mark besluttede at blive selvstændig, ville han have en forretning, som udelukkende havde kvalitetsmøbler. Alle radiatorskjulere er nøje udvalgt af Mark. Det samme gælder badeværelsesmøblerne, som Mark rejser rundt i verden for at finde. “For mig er det ikke vigtigt, at tingene i min forretning passer ind i samme rum. Jeg sælger jo ikke en skabelon til et enkelt værelse. Jeg sælger kvalitet i form af badeværelsesmøbler, som jeg selv finder i udlandet. Radiatorskjulerne er nøje udvalgt, så der findes noget for enhver smag. Vi har flere forskellige størrelser. Vi kan tilmed skaffe radiatorskjulerne i præcis den farve, som kunden ønsker” fortæller Mark.

De flotte badeværelsesmøbler

Før Mark blev selvstændig, arbejdede han som håndværker i over ti år. Hans passion har imidlertid altid været at renovere badeværelser. Med hans erfaring ved han, hvad der kræves af badeværelsesmøbler for, at de holder i lang tid og ser godt ud i rummet. I Marks butik går de aldrig på kompromis med kvaliteten. Kun det bedste er godt nok til hans kunder, fortæller han. “Badeværelset er et sted, man opholder sig hver dag. Det er derfor vigtigt, at ens badeværelsesmøbler opfylder de krav, som man har. Det samme gælder for radiatorskjulerne. Ikke alene spreder de varmen ud i det rum, som man vælger at benytte dem i. De er også dekorative og kan hurtigt skjule en ellers kedelig radiator. For mig er det vigtigt, at mit hjem afspejler min personlighed og stil. Jeg synes, at alle badeværelsesmøblerne i butikken giver rig mulighed for at udtrykke den unikke personlighed, som vi alle har. Badeværelsesmøblerne kan mikses på kryds og tværs, hvilket Mark også anbefaler, at man gør. ”Der findes ikke noget mere kedeligt, end at træde ind i et hjem, hvor alting matcher. Heller ikke selvom det bare er et badeværelse. Det giver altid et mere spændende resultat, hvis man mikser stilarter og farver lidt. Hvem siger, at badeværelsesmøbler absolut skal være hvide? Sæt lidt farve på tilværelsen. Hav det sjovt, når du indretter dit hjem. Det kan også se rigtig godt ud, hvis man tilføjer en farvestrålende radiatorskjuler i et ellers hvidt hjem. Det giver noget kant og gør værelset mere spændende at se på” afslutter Mark. Mange mennesker er tilsyneladende enige med Mark. Hans butik er en succes.

http://jesper-holm.dk/sider/badevaerelsesmoebler/

Flere Nyheder