Flyt uden ømme arme

04 marts 2020 Mette Pedersen
Flyt uden ømme arme

Står du overfor en flytning, og er du i tvivl om, hvordan du bedst griber det an, så får du her et par gode råd. 

Når du skal flytte, så venter der en hel del arbejde forude både før, under og efter flytningen. Det kræver planlægning og tid at komme godt igennem at rykke fra et hjem til et andet uden for meget stress. Men hvis du forbereder dig godt, vil du opleve, at det går meget nemmere end frygtet. 

Først og fremmest bør du starte ud med at gennemtænke din flytning i god tid og skaffe kasse og indpakning til dine ting – med mindre du hyrer et flyttefirma til både at flytte og pakke ned for dig. Men står du selv for nedpakning, så vent ikke til sidste øjeblik med at gå i gang. Et godt råd er at starte i så god tid, at der er timer nok til at gennemgå dine ting, rydde ud og kun pakke det ned, du har brug for i dit nye hjem. På den måde får du ikke alverdens unødvendige sager med til din nye bolig.


Få hjælp til det hårde arbejde
Når du har pakket hjemmet ned, skal det flyttes fra en bolig til en anden. Det kræver energi og tid. Her kan du hjælpe dig selv til en nemmere proces ved at hyre et flyttefirma til at stå for flytningen. Det giver luft og sparer dig for energi, du kan bruge, når alle dine sager skal pakkes ud i dit nye hjem og sættes på plads.

Det er nemt at tænke, at du selv kan stå for flyttedelen, og det kan du sandsynligvis også. Men det tager som regel en del længere tid, end du forestillede dig, og det slider at slæbe møbler og kasse ind og ud af boliger. Med et flyttefirma på sidelinjen, får du mindre at det tunge arbejde, og du kan flytte ind i dit ny hjem, uden du er fuldstændig nedkørt. 

Flere Nyheder