Find din VVS mand i Slagelse

04 juni 2020 Astrid Pedersen

Har du netop købt hus eller lejlighed i Slagelse, og trænger boligen til en gennemgribende renovering inden du og familien flytter ind? Så bør du fra begyndelsen lægge en solid plan – og sørge for at få kørt de rette håndværkere i stilling.

Det er en god idé at vælge disse blandt håndværkere fra lokal området, uanset om det gælder malere, tømrere, snedkere, murere, elektrikere eller VVSere. Og så er det samtidig vigtigt at du finder ud af hvilken form for arbejde der skal laves på din nye bolig.

VVS arbejde kræver autoriserede fagfolk

Det er selvfølgelig altid tilrådeligt at vælge en faglært håndværker til at forestå arbejdet med eksempelvis indvendig maling eller gulvarbejde frem for selv at kaste sig ud i de tunge opgaver. I visse tilfælde er det dog ekstra og særlig vigtigt at du er opmærksom på lovens krav. Der er nemlig flere typer opgaver du ikke selv må løse i forbindelse med renovering.

Du må eksempelvis ikke selv rode med de faste el eller VVS installationer i boligen. Elektriker og VVS arbejde skal ifølge gældende lov overlades til henholdsvis autoriserede elektrikere eller el installatører eller ditto VVS folk. Dette skyldes at du, foruden at komme galt af sted under selve arbejdet, også risikerer at bringe andres liv og ejendom i fare.

En fejlagtigt udført VVS installation kan føre til at spildevand og drikkevand blandes, hvilket kan føre til forgiftning. Fører dit klamphuggeri til en vandskade i ejendommen er det kun meget lidt sandsynligt at din forsikring vil dække omkostningerne i forbindelse med udbedring – og så kan det godt gå hen og blive rigtig dyrt for dig.

Få den bedste hjælp til VVS i Slagelse

Derfor bør du inden projektets påbegyndelse alliere dig med en dygtig VVSer. I Slagelse finder du det velrenommerede VVS firma Uglebjerg VVS – læs mere på uglebjergvvs.dk

Flere Nyheder