Find din nye bolig

12 februar 2020 Lotte Hindsberg
Find din nye bolig

Hvis du står og kigger dig om efter en ny bolig kan det være en rigtig god ide at undgå de større byer og vende blikket mod provinsen. Ikke alene er det langt nemmere at finde en bolig i de områder, du får også langt mere for pengene. Samtidig er ydrekommunerne meget bevidste om hvor vigtigt det er at yde deres borgere en god service for at tiltrække dem til deres kommune. Derfor er der ofte sat mange resourcer af til at hjælpe nye borgere. Et godt sted at starte med at kigge er https://www.nrsb-boligselskab.dk/

Flyt til provinsen og spar penge

Der er lavet flere undersøgelser der viser, at en gennemsnits familie med et helt almindeligt hus, kan spare op til 8000 kr. om måneden ved at flytte fra storbyen og til en af de mindre provinsbyer. Det behøver ikke engang være særlig langt væk fra nogle af de større byer. 8000 kr. ekstra om måneden betyder rigtig meget for mange mennesker. Det kan gøre det muligt at gå ned i tid, at der er råd til en ekstra bil eller en drømmerejse en gang om året. Samtidig gør mange af kommunerne en ekstra indsats for at tiltrække borgere til deres kommune.

Bedre service fra kommunerne

Kommunerne i provinsen er klar over, at der skal noget ekstra til for at gøre dem attraktive og derfor er der også en langt bedre service end i mange af de større kommuner. Det kan være bedre skoler eller pasningsordning. Et kæmpe tilbud af fritidsaktiviteter, for både børn og voksne eller hjælp til at finde et nyt job, hvis det er fordi den ene part har været nød til at flytte pga job. Det gør det samtidig attraktivt for mange virksomheder, at flytte med ud til større og billigere grunde, da de kan være sikre på at finde kvalificeret arbejdskraft.

 

Flere nyheder