Find din lokale autoophugger i Herning

30 juni 2020 Silje Hansen

Er din ved at have tjent sin pligt? Er din bil totalskadet eller er det for dyrt at reparere den som den står nu? Ja, så er den stadig penge værd. Der er mange der opgiver og tror ikke at bilen er noget værd, når den bliver for gammel, skadet eller, hvis den ikke kan komme gennem syn. Det kan oftest koste for mange penge at begynder at reparere på de gamle biler og dermed er det også en bil der er for svær at sælge. Det er her en skrotpræmie kommer i spil.

Det er nemlig sådan at alle bilproducenter har et ansvar, når de producerer biler. Her tager de ansvaret for, når bilen skal nedbrydes, så det bliver gjort korrekt og med omtanke for miljøet. Du vil dermed kunne få en skrotpræmie for din gamle bil, hvis du afleverer den til en godkendt autoophugger fra bilproducenten.

 

Hvad skal der til for at få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil?

For at kunne få udbetalt en skrotpræmie for din gamle bil, skal du først og fremmest finde en miljøgodkendt autoophugger. Herudover skal din bil kunne efterleve de krav, der er for at blive godkendt til den aktuelle skrotpræmie.

Der er blandt andet krav til antal personer der må være i bilen samt hvor meget den må veje. Det er vigtigt at der har været en lovpligtig ansvarsforsikring på bilen inden den er blevet afmeldt. Hvis du kan sætte kryds ved de få krav der er til at du kan få udbetalt din skrotpræmie, så er resten lige til.

Hvem kan hjælpe dig med skrotte din gamle bil?

Vi har undersøgt markedet, for at finde en pålidelig og godkendt autoophugger i Herning og omegn. Her har vi lagt vægt på en der yder en ekstra service, som f.eks. at afhente din gamle skrotbil. Vi kan her anbefale Veder-skrot.dk, der hjælper med skrotbiler i Herning

Flere Nyheder