Find den bedste truck til din virksomhed

04 marts 2020 Astrid Pedersen
Find den bedste truck til din virksomhed

I forbindelse med arbejde på lager eller i eksempelvis en produktions hal er visse former for maskinel en absolut nødvendighed. For eksempel ville håndtering af svært håndterbart gods aldrig kunne gennemføres uden en gaffeltruck. Derfor er de fleste industri virksomheder da også i besiddelse af et vist antal gaffeltrucks, som kan løfte de tunge opgaver – så at sige.

Når en eller flere gaffeltrucks pludselig står af, kan det være kritisk for hele produktions linjen, og gå hårdt ud over dagens arbejde. Derfor er det en rigtig god idé at have kontakt til en kompetent leverandør af gaffeltruck og andre nyttige maskiner og køretøjer, som anvendes i disse erhverv. Og i denne forbindelse kan du med fordel kontakte den danske service virksomhed ProTruck.

Hvordan kan ProTruck hjælpe mig?

Hvis du står og har akut brug for at udvide din virksomheds maskin park med en eller flere gaffeltrucks, kan ProTruck altid være behjælpelig med såvel rådgivning som salg eller udlejning af de praktiske hjælpemidler. Hos ProTruck finder du, foruden dygtige og engagerede medarbejdere, et bredt udvalg af såvel nye som brugte gaffeltrucks.

Medarbejderne hos ProTruck brænder for deres arbejde, og har således et meget stort fagkendskab samt en omfattende viden om alle produkter, som forhandles hos ProTruck. De vil således kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige gaffeltruck, som passer præcist til dine og til din virksomheds behov.

Det er eksempelvis ikke sikkert, at du har behov for en spritny gaffeltruck – og så kan ProTruck tilbyde dig en brugt gaffeltruck til en brøkdel af prisen. Og står du med et midlertidigt behov for en ekstra gaffeltruck – for eksempel på grund af en sæson betinget spidsbelastning i virksomheden – kan du via ProTruck leje en af de mange gaffeltrucks fra virksomhedens vognpark.

Få meget mere information på hjemmesiden ProTruck.dk

Flere Nyheder