Fandt udbyder af hosting med it support

05 juli 2013 admin
image

Som forsanger i mit eget band har jeg længe gået med ideen om at få en hjemmeside til vores band. Et sted hvor fans kan læse om os og høre vores musik. Jeg har flere gange droppet ideen, fordi jeg ved, hvor meget det kan koste at lave en hjemmeside. Jeg læste en dag, om at man kunne lave sin egen hjemmeside og derfor kun skulle betale for hosting. Der var endda it support med, hvis man havde problemer med sin hjemmeside. Jeg er ikke den store tekniske nørd, men efter at have søgt lidt efter, hvordan man laver en hjemmeside, så fik jeg alligevel lyst til at prøve. Jeg fik oprettet et domæne hos en hostingside, og jeg gik i gang med vores hjemmeside. Som en del af min hosting var der allerede installeret et system, så man nemt kunne lave en hjemmeside, selv hvis man ikke var IT-ekspert. Jeg lavede de forskellige sider. En side hvor al vores musik skulle ligge. En anden side med kontaktinformationer. Desuden kunne man vælge imellem en række flotte baggrunde og farver igennem hostingsprogrammet. Jeg fik også linket til et par Youtube videoer af os. Jeg var meget stolt af resultatet. Og helt uden brugen af it support.

It supporten var hjælpsomme

Efter et par dage begyndte hjemmesiden at drille. Siderne var meget langsomme om at åbne. Nogle gang kunne de slet ikke åbne. Og nogle gange blev de ikke åbnet rigtigt. Jeg var ikke sikker på, om det var hosting eller min side, der var noget galt med. Så jeg kontaktede it supporten. De fortalte mig, at hostingsystemet var blevet opdateret, og at jeg havde lavet hjemmesiden i deres gamle system, som ikke længere virkede korrekt. It supportens bedste bud var at lave hjemmesiden helt om fra bunden af med deres nye system. Jeg brokkede mig over, at hostingsystemet var blevet opdateret, uden at jeg fik noget at vide om det. It supporten sagde, at de havde sendt beskeder ud. Jeg havde ikke fået nogen besked, og jeg havde en masse spørgsmål og måtte hele tiden skrive til it supporten hver gang, der var noget jeg ikke forstod. Til gengæld var de rigtig dygtige til at forklare, hvad jeg skulle gøre.

Uundværlig hjælp fra it supporten

Jeg fik til sidst lavet en ny hjemmeside i det nye system. Jeg oplevede ikke en eneste gang, at det nye hostingsystem drillede. Det tog mig bare længere tid at forstå. Med it supportens hjælp kunne jeg dog lave en hjemmeside, der var flottere og hurtigere end den gamle side. Og nu ved jeg, hvordan jeg opdaterer hjemmesiden. Så det er nemt for mig at tilføje ny tekst eller nye videoer, uden it support. Jeg har også fulgt med i, hvor meget trafik vi har haft på hjemmesiden igennem vores hosting. Og vi har haft mange besøgende hver dag, siden den nye side kom i gang. Nogle få har endda skrevet til os, om vi ikke kommer ud og giver koncert. Jeg vil klart anbefale alle, der mangler en hjemmeside, at de bare skal springe ud i det og prøve. Hosting koster ikke så meget, som man tror: http://www.softcom.dk/

Flere Nyheder