Få massage på Amager hos professionel massør

29 marts 2020 Astrid Pedersen
Få massage på Amager hos professionel massør

Alle mennesker bør unde sig selv en grundig massage i ny og næ – også dig. Det er ikke blot et spørgsmål om selvforkælelse, men om en fornuftig investering i dit helbred og i dit fysiske og mentale velvære.

Hvad kan massage gøre godt for?

Massage er andet og mere end afslapning og wellness. Du kan faktisk opnå store sundhedsmæssige fordele ved massage – og det handler ikke kun om at få løsnet op for muskel spændinger. Dette er i sig selv en vældig lettelse, især hvis man ofte lider af smerter og ømhed i led og muskler samt hyppige hovedpiner forårsaget af spændingerne.

Opløsning af myoser og spændinger er blot en af de mange behagelige sidegevinster i forbindelse med massage. Men hoved formålet med massage er faktisk mere holistisk, og handler om at skabe balance i kroppen – og faktisk også til en vis grad i sindet. De lange og dybtgående strøg på hver enkelt muskel stimulerer nemlig kroppens eget kredsløb, her under blod cirkulationen. Dette betyder, at der bringes frisk blod – og dermed ilt – til såvel musklerne som til bindevævet, ledkapslerne og diverse ligamenter.

Samtidig bliver diverse ophobede affaldsstoffer transporteret væk via lymfesystemet, hvilket modvirker inflammation i kroppen. Fordøjelsen stimuleres ved organ massage, som trigger metabolismen og bidrager til udrensningen. Massørens omsorgsfulde berøring af hele kroppen stimulerer kroppens udskillelse af hormoner så som oxytocin og endorfiner – hormoner, som vækker glade og lykkelige følelser i kroppen, og samtidig beroliger centralnervesystemet.

Mennesker som er ramt af stress kan således have stor glæde af massage som et led i helings processen. Og alle andre kan bare glædes over den forbedrede nattesøvn og det øgede fysiske og mentale overskud, massagen bibringer.

Hvor kan jeg få massage på Amager?

Hos Kaatsu Massage finder du de dygtigste og mest kompetente massører i København. Find din Kaatsu massør på kaatsumassage.dk

Flere Nyheder