Få hjælp til dødsbo hos den lokale marskandiser

04 juni 2020 Astrid Pedersen

Står du for at skulle rydde dødsboet efter et nyligt afdødt familiemedlem? Så er det en god idé at søge professionel hjælp til dette formål. Det kan nemlig godt være en særdeles tung opgave at skulle bortskaffe alle de møbler og personlige genstande som befolker det der tidligere var den afdødes hjem. Især hvis der er tale om en person der stod dig nær – eller boet måske endda var dit barndomshjem.

Samtidig kan det være vanskeligt at skulle flytte tunge og svært håndterbare møbler alene hvis man ikke er i besiddelse af det rette udstyr hertil, og måske ikke kan fremskaffe en kassevogn eller en bil med anhænger træk. Især hvis dødsboet befinder sig i en etage ejendom uden elevator.

Lad en dygtig marskandiser hjælpe med køb af dødsbo

Du kan altid få hjælp til rydning af dødsbo hos en marskandiser som er autoriseret til denne type opgave. En dygtig og erfaren marskandiser vil kunne til byde dig at opkøbe hele boet eller dele heraf, hvorpå samtlige effekter bortskaffes på behørig vis.

Når du søger hjælp til tømning og rydning af dødsbo hos en professionel marskandiser vil der altid på forhånd blive udarbejdet en kontrakt – og du vil få hele det aftalte beløb overført til din bank konto på stedet. Afhængig af jeres aftale vil pågældende marskandiser gennemføre rydning af dødsbo på egen hånd eller i samarbejde med dig. Marskandiseren vil altid sørge for at der bliver ryddet op og gjort rent – og at samtlige effekter bortskaffes efter aftale. Dette betyder at du kan bestemme hvilke genstande som må sælges i marskandiserens egen butik, hvilke der skal på auktion, hvilke der skal doneres til velgørende formål og hvilke der skal på genbrugspladsen.

Er dødsboet beliggende i københavns området, kan du med fordel kontakte Marskandiseren i Store Kongensgade – læs mere på dødsbo-rydning.dk

Flere Nyheder