Få flotte vægge og lofter med hjælp fra en dygtig maler

30 april 2019 Astrid Pedersen
Få flotte vægge og lofter med hjælp fra en dygtig maler

Grimme, gulnede vægge og lofter efter årevis med madlavning, indendørs rygning, og måske forurenings partikler fra byens gader er ofte det syn, der møder én, hvis man netop har købt en lejlighed eller et hus. Hvis forrige ejer længe har gået i salgstanker, er det ikke sikkert, at vedkommende har gået så højt op i vedligeholdelse af boligen – heller ikke når det gælder maling af vægge, lofter og indvendigt træværk.

Kigger du nøjere efter i din nye bolig, vil du sikkert også opdage, at fodpanelerne og dørkarmene er skrammede, og at malingen på døre, skabslåger, gelændere og øvrige træværk er skallet af mange steder.

Frisk din nye bolig op med en professionel indvendig maling

Det kan også sagtens tænkes, at tidligere beboere har været lemfældige med deres malerarbejde, og i stedet for at fjerne gammelt tapet eller væv blot har klæbet nyt ovenpå, eller smurt maling på uden at tage hensyn til tapetets eller vævets tilstand.

Hvis du gerne vil have dine vægge til at fremstå smukke og ensartede (og have et holdbart resultat ud af malerarbejdet) skal gammelt tapet og væv fjernes først. Hvis væggene har stået urørte i mange år, er det også sandsynligt, at pudset inden under eventuelt tapet eller væv ikke har det så godt – og så skal væggen pudses op eller måske endda fuldspartles. Her er det en rigtig god idé at få fat på en professionel maler, som har de bedste forudsætninger for at opnå det optimale resultat.

Med en dygtig håndværker, som har mange års erfaring udi maling af private hjem, er du sikker på, at vægge, lofter og træværk får den bedste og mest omhyggelige behandling. En kompetent fagperson vil kunne vurdere, om det er en fuldspartling der skal til, eller om opsætning af filt vil kunne skabe en jævn overflade, til hvilken malingen kan binde i mange år.

Find din professionelle maler på https://malerkanonen.dk/maler/ 

Flere Nyheder