Få et godt it drift samarbejde

14 marts 2013 admin
image

Efter at jeg er gået på pension så har jeg faktisk besluttet mig selv for sådan, at starte på min egen tidligere favorit hobby igen. Og jeg elsker at været rigtig kreativ og vil også meget gerne lære fra mig. Så derfor besluttede jeg mig faktisk for sådan at begynde på en rigtig blog. Men jeg vidste dog hurtigt, hvordan at jeg faktisk selv havde brug for sådan en til lige at tage sig af it driften. For jeg er ikke vokset op i nogen specielt teknisk verden. Dengang jeg var ung, var der jo ikke noget som helst der hed hjemmsider, samt it support var slet ikke opfundet endnu. Og jeg vidste jo ikke hvordan jeg så lige skulle komme i gang med sådan at skrive blogs, uden at vide noget som helst om it drift. Så jeg valgte faktisk at ringe op til min kære søn Ved navn Mark, der meget gerne ville hjælpe mig.

Så jeg gik jo hurtigt i gang med sådan at udfolde mine store kreativitet. Og mit første projekt blev sådan et kæmpe strikke tæppe. Dengang Min søn kom på besøg dagen efter, så blev vi også helt enige om, at han fra nu af skulle stå for hele it driften inde på min blog, så jeg jo ikke alene skulle ligge og rode med den slags. Vi blev enige om, at når jeg havde skrevet sådan et indlæg eller selv taget et billede af nogle af de mange ting jeg jo lavede, så skulle jeg jo også sende dem afsted til Mark i en e-mail med overskriften ”It support”. Derefter så ville han også sætte dem ind på selve min blog som en anden it support. Og det hele gik faktisk også godt. Og jeg mente at det var virkelig hyggeligt at jeg bare kunne være kreativ, samt hvordan at Min søn så sørgede for hele it driften. Min kære blog fik hurtigt mange faste læsere. Folk begyndte faktisk også at kommentere inde på mine egne opslag samt sende billeder til min egen e-mail, for sådan at vise mig de ting som at de også selv havde skabt. Og det gik så helt op for mig, hvordan at jeg faktisk helt selv også blev nødsaget til at stå for hele it driften i fremtiden. Og jeg havde altså så mange forskellige læsere nu, at det var for besværligt for mig selv, at jeg selv skulle skrive direkte til Min søn flere gange om dagen for nu igen at spørge han om it support. Han havde jo faktisk heller ikke tid til selv, at sidde der og bare sætte nogle ting ind på selve min blog for mig selv flere gange om dagen. Og jeg havde jo heller råd til at betale ham for bare, at skulle sig selv af it driften.

Vi valgte derfor, at sætte en komplet weekend af til at jeg så skulle rigtig lære, at blive min egen it support. I begyndelsen så forstod jeg slet ikke, noget som helst af det som han han forklarede til mig. Og jeg var sikker på, at jeg jo aldrig nogensinde selv ville lære noget som helst af det om it drift. I løbet af hele weekenden overvejede jeg da flere gange, at tage kontakt til et professionelt it support firma for sådan at få nogle af dem til, lige at stå for hele min blog. Men Min søn fortalte mig hvordan, at det nu også ville være alt for dyrt for mig. Og der var ingen anden udvej, end at koncentrer mig og skrive de mange forskellige små noter ned, som at jeg kunne klar samtidig med at Min søn fortalte og forklarede. Og jeg har nu selv stået for hele it supporten inde på min egen blog nu i sådan et halvt års tid nu, og jeg synes nu jeg også er ved, at have helt styr på det hele. Men jeg er naturligvis ikke lige så hurtig som Min søn jo var, man altså jeg styrer jo min helt egen blog, hvilket jeg nu faktisk er meget stolt over.

Flere Nyheder