Få det ypperste med en carbon racercykel

19 juli 2013 admin
image

I Danmark betragter vi ofte cyklen som et nemt og billigt transportmiddel, der kan få en person fra A til B. I storebyerne såsom København, bliver der hver dag stjålet cykler, og en masse andre cykler bliver stående samme sted i flere år, indtil kommunen beslutter at fjerne dem. De seneste år har der dog været en tendens til, at man både i byerne og på landet, er begyndt at købe de nyere carbon racercykler. Denne dyre type racercykel har et stel af et unikt kulstof, som er lige så stærkt som stål, men langt lettere. Det er således muligt at købe cykler der vejer ned imod 6 kg. Denne lave vægt, og solide konstruktion gør cyklerne ekstremt hurtigt Med komponenter af høj kvalitet, får man også den bedste kontrol på vejen. De professionelle cykelryttere kører kun på disse racercykler, hvilket er et godt tegn på deres kvalitet og kapacitet.

En carbon racercykel er en professionel cykel

Når danskere vælger at investere penge i disse dyre racercykler, tages der ofte højde for tyveri. Flere cyklister i Købehavn er begyndt at sætte 2 låse på deres cykler. En lås, som forhindre cykler i at køre, og en anden, som låser cyklen fast til en lygtepæl, cykelstativ eller lignende. Dette stopper tyveknægte i, at bære den flotte cykel væk, for så at klippe låsen op et andet sted. Samtidig vælger folk også at tagne en forsikring, for at være sikker på at de får dækket udgiften, hvis de en dag står uden deres carbon racercykel.

Husk på at der ofte skal mere til, end blot udgiften på sådan en racercykel. De fleste cykler kommer uden lås, kurv, bagagebærer eller cykelskærme. Dette skal derfor også købes til, såfremt man har behov for det. Husk også ringeklokke og cykellygter.

Se landets bedste carbon racercykel på internettet

Flere Nyheder