Eksklusive italienske Foscarini lamper

22 december 2019 Lotte Hindsberg
Eksklusive italienske Foscarini lamper

Det eksklusive italienske lampemærke Foscarini har været en af de ledende på det italienske marked siden det blev grundlagt tilbage i 1981. Firmaet har vundet adskillelige priser for deres innovative lamper, der på smukkeste vis kombinere behovet for lys og en brændende passion for glaskunst. 

Æstetikken bag Foscarini

Visionen bag Foscarini har fra dag 1 været, at deres produkter skulle repræsentere frihed, passion, innovation, karisma samt essensens af den italienske ånd.

Når designerne og blandt dem tæller både kendte og up and coming bag Foscarini designer nye lamper har det aldrig været med en bagtanke om at lampen skulle produceres og sælges, men istedet med det formål at designe en lampe, der er smuk og æstetisk og sætter nye standarder for lampedesign.

Derfor bliver der også investeret tid og penge til at undersøge og udvikle nye materialer for at finde nye og endnu bedre muligheder, der kan bruges til at skabe endnu bedre og smukkere lamper i fremtiden. Det er blandt andet derfor, at Foscarini har vundet så mange priser incl. den prestigefyldte Compasso d’Oro for deres innovative tilgang til design af lamper.

Kendte lampekollektioner af Forcarini

Forcarini er kendt for at bruge vidt forskellige materialer til sine lamper og herunder ses det tydeligt i 3 af hans kendte lampekollektioner at hans spænder vidt i sit materialevalg. Han bruger alt fra glasfiber, træ til materialer som kevlar og cement.

Forcarini har flere kendte lampekollektioner heriblandt Foscarini Gregg, der består at håndpustet rundt glas, der leder tankerne hen på drageæg og som samtidig overrasker dig med dens asymetiske form. 

En anden kendt lampe er Twiggy som er designet af Marc Sadler. Den leder tankerne hen på fiskesnørre grundet den tynde line lavet af fiberglas og det store lampe hoved. 

En tredje kendt lampe er Aplomb pendant, som er en elegant lampe lavet af cement. 

Flere Nyheder