E cigaretter sviner meget mindre end almindelig tobak

17 august 2019 Anders Lundtang Hansen
E cigaretter sviner meget mindre end almindelig tobak

Ganske givet, så kan der godt være lidt griseri ved at skulle påfylde ens e-cigaret, som man har købt fra https://www.esug.dk/ , fordi man lige bliver lidt usikker på hånden og misser påfyldningen korrekt, så der lander e-væske på bordet.

Men i bund og grund er det næsten også kun det eneste svineri, der kan opstå ved at have med e-cigaretter at gøre.

Tobak derimod sviner på mange andre fronter i sammenligning dertil, og lad os da bare gennemgå dem slavisk:

Røgen i sig selv stinker, og det kan man godt betragte som uhumsk for en selv og de nærmeste omgivelser, specielt hvis man sidder indenfor, hvor der er tætpakket, fordi sådan er loven, hvis man skal ryge indenfor: så skal det ske på et lille areal, hvilket blot gør, at ikke-rygere næsten ikke kan holde ud at være med i den forsamling.

Når man så er færdig med at ryge, og lad os bare tage det meste kendte eksempel med cigaretter, så skal disse skodes korrekt, og selv hvis man får slukket dem godt nok, så er der rigeligt med aske og cigaretbunde tilbage.

Den slags kan lugte, stinke og meget værre selv lang tid efter, at de er gået helt ud – selv efter at have ligget i regnvejr kan det lugte lang tid efter, og forestil dig lige noget snask, der skal gøres rent med skodder i kombination med regn.

Desuden er mange mennesker ikke gode til at skode korrekt, og sådan en spids af en cigaret er brændende varm, så hvis man efterlader den uhensigtsmæssigt, så kan den skabe pletter med sod, der ikke kan fjernes.

Og går det helt galt, så skaber den en brand.

Alle disse ting undgår man ved e-cigaretter, som måske ved engangskøb er mere dyre end cigaretter, men det er også en langtidsinvestering, som er markant sundere for dig og dine omgivelser.

Flere Nyheder