Derfor vælger mange et design spisebord

13 juli 2013 admin
image

”Kvalitet og pris går hånd i hånd”. Det udtryk har vi hørt mange gange, men måske er der noget om sagen. Mange mener, at man bare betaler for et brand, men at materialerne er præcis de samme, som ved et mindre dyrt produkt. Det er ikke altid sådan, det hænger sammen. Man betaler naturligvis også for brandet, men ofte er kvaliteten også en hel del bedre. Materialerne, som er blevet brugt, er som oftest blevet behandlet bedre og er mere holdbare. Ved at købe et design spisebord, kan du være sikker på at få et møbel, som vil holde i mange år pga. den høje kvalitet.

Design spiseborde i god kvalitet

Hos Jesper Holm får du et kunstværk af et spisebord. De rene linjer og flotte detaljer, som ses ved Jesper Holms design spisebord, er unikke. Her er der virkelig kredset for at skabe et eksklusivt møbel, som vil pynte i ethvert hjem. Med sans for godt design og øje for det smukke træ, kreerer designeren et spisebord, der vil holde i mange år. Her finder du altid møbler i høj kvalitet, og du vil med sikkerhed forelske dig, i hans evne til at skabe minimalistiske møbler med et personligt twist.

Et design spisebord, som vil blive beundret

Nogle møbler er svære at tage øjnene fra. På trods af, at de er skabt med et enkelt udtryk, så kan de stadigvæk være utroligt detaljefyldte. Den virkning har Jesper Holms Design spiseborde på de fleste. Det smukke bord er indbydende og giver lyst til at samles omkring det. Her får du et bord, som du aldrig bliver træt af, og som du vil kunne nyde i mange år.

Se et flot udvalg af Jesper Holms design spiseborde samt hans andre møbler, ved at klikke her: http://jesper-holm.dk/sider/design-spisebord/

Flere Nyheder