De tryllekunstnere var virkelig gode

28 januar 2013 admin
image

Jeg var i færd med at planlægge hendes søsters polterabend. Jeg har tidligere arrangeret polterabends til nogle forskellige veninder, jeg har dermed lidt erfaring, som jeg kan trække på nu. Jeg skal planlægge den sjove dag i samarbejde med hendes søsters bedste veninde. De bestemte ret hurtigt, at vi ville planlægge en dag, som vi meget sent vil kunne glemme. De modtog en del forskellige ideer fra nogle af de andre veninder. Desværre var størstedelen af dem set flere gange før. De modtog imidlertid nogle enkelte ideer angående serveringsteater og tryllekunstnere. De besluttede at fortsætte med disse ideer, især da vi selv havde talt lidt om serveringsteater og tryllekunstnere. Min søster var nemlig ret vild med serveringsteater. Hun synes, at det er så sjovt og underholdende. De har prøvet det nogle steder, samt min veninde syntes også, at det var vildt underholdende. De har imidlertid erfaret, at en del mennesker slet ikke aner, hvad serveringsteater helt præcist går ud på. De besluttede således, at vi ville hyre et serveringsteater, som kan underholde os hen under aftenen. De besluttede også, at vi ville finde et par tryllekunstnere.

Jeg ved udmærket, at det var hendes søsters specielle dag, men vi besluttede alligevel at ville blive lidt Strid overfor søsteren. Hun skal på ingen måder have lov til at beslutte alt omkring denne dag. Og slet ikke, når vi er så søde, at vi ikke vil klæde søsteren ud og ej heller vil tvinge hende til at sælge kys op og ned ad strøget. Det betyder, at vi hyrer nogle tryllekunstnere velvidende, at hendes storsøster bare ikke kan lide dem. Hun syntes virkelig bare ikke, at der er noget magisk omkring dem. De snakkede lidt om, hvorledes sådanne tryllekunstnere vil kunne blive en del af dagens program. Skal disse bare udøve nogle forskellige tricks og tryllekunstner? De tænkte alligevel, at dette syntes en anelse kedeligt. De mente, at dagen måtte være en hel del mere underholdende, hvis vi alle selv skulle deltage i alle arrangementerne. De kommer således frem til den idé, at vi ville booke nogle tryllekunstnere, som kan lære os nogle tricks og tryllerier i løbet af dagen. Det ville utvivlsom føre til et rigtig stort grineanfald. Men hvor booker folk lige et serveringsteater samt nogle tryllekunstnere? De søgte selvfølgelig på nettet, samt vi fandt ret hurtigt en eller anden webside, på hvilken de til deres overraskelse kan booke begge dele. De ringede til kundeservicen på denne webside, da vi ikke rigtig kunne finde svar på netop vore spørgsmål. Kan vi hyre et sjovt serveringsteater, som ville møde op på en eller anden i forvejen aftalt restaurant? Og kan vi hyre nogle tryllekunstnere, som ville vise nogle udvalgte tricks og tryllerier for os?

Da vi bookede plads på min venindes søsters yndlingsrestaurant, spurgte vi selvfølgelig, hvorvidt de kan give tilladelse til, at vi hyrede et serveringsteater, som ville underholde os. Til at begynde med anede de slet ikke, hvad vi snakkede om. Men da de havde forstået hele ideen, sagde de ja. Restauranten ville alligevel reservere et lille og lidt privat selskabslokale til os, så underholdningen var slet ikke noget problem, hvis vi hyrede et serveringsteater. De skulle bare love, at de blev delagtiggjort i planlægningen heraf. De ansatte synes faktisk, at det lød ret sjovt. Da serveringsteateret var kommet helt på plads, skulle vi booke nogle tryllekunstnere. De havde fundet nogle tryllekunstnere. Problemet var imidlertid at booke nogen, som ville lære os nogle sjove tricks og tryllerier. De var ret tilbageholdende overfor ideen. Til sidst fandt vi til alt held nogle tryllekunstnere, som var med på ideen. De ville gerne lære alle de tøser et enkelt trick eller to.

 

Flere Nyheder