De mangler konferencelokaler tæt på banegården

27 januar 2013 admin
image

Det spøger på et eller andet lokalt kursuscenter. Det siges at et mindre kursuscenter i nærheden af Køge havde haft utilfredse kunder. De påstår, at det tilsyneladende spørger på kursuscenteret. Specielt i kursuscenterets konferencelokaler skulle der være flere spøgelser eller genfærd. Lederen af dette sted har udtalt, at centeret er en meget gammel gård. Stedet ville således aldrig kunne undgå spøgelser eller genfærd. Gæsterne havde erfaret de enkelte spøgelser på flere forskellige tidspunkter. Nogle gæster havde med et følt træk i et lukket rum. Andre havde derimod oplevet, at strømmen pludselig svigtede, på samme tid med at en eller anden skygge har bevæget sig målrettet igennem konferencelokalerne. Dette er i dag begyndt på at gå ud over nogle af gæsterne hos det aldrende kursuscenter. Nogle tror, at det må være den grønne enke, der spørger” siger en eller anden historisk nørd. Den lille grønne enke er en ellers ret kendt skikkelse i kursuscenteret. Spøgelset har levet for lidt over 300 års tids siden, samt hun klædte sig udelukkende i et eller andet blå tøj. Hvorfor hun er begyndt at spøge, ved de imidlertid ikke. Det helt samme gør sig gældende for et bestemt af alle de øvrige spøgelser og genfærd: en eller anden hund med navn Preben, der døde for 200 års tids siden. Lederen af kursuscenteret forsøger i dag at bruge omtalen til reklame. I konferencelokalerne hang der ældre billeder af netop den grønne enke. I et af konferencelokalerne hang der også gamle funktionsdygtige lanterner fra 1700-tallet. I nærheden af receptionisterne står desuden en ret opsigtsvækkende figur, der skulle forestille den grønne enke. Alle receptionisterne synes umiddelbart, at skulpturen er fin, samt nogle af dem siger, at den synes god til altid at lytte til dem. De havde imidlertid aldrig personligt set og/eller bemærket nogle af stedets spøgelser.

En række forskellige videnskabsmænd er ikke enige i, at det åbenbart skulle spøge i konferencelokalerne. Eller nogle andre områder. ”Der eksisterer ingen beviser for overhovedet, at den grønne enke på noget tidspunkt fandtes. Og heller ikke for den sags skyld, at hun skulle spøge”, siger en eller anden forsker der er ansat ved DTU I KØBENHAVN, Sådanne konferencelokaler er meget gamle, og gæsterne kan fra tid til anden opleve træk samt kortvarige strømafbrydelser som følge af en ret dårlig stand. Ideen om at det åbenbart skulle spøge i konferencelokalerne synes ret latterlig. Ligegyldig hvorvidt man tror på spøgelser og genfærd i konferencelokaler eller slet ikke, så er alt dette begyndt på at lokke flere nye kunder til kursuscenteret. Dette fryder lederen. De er altid meget glade for kunder, der har ønske om at ville møde os alle sammen samt opleve stedets historie”. Nogle kunder fravælger dog kursuscenteret som følge af alle disse spøgelser. ”Jeg syntes, at det er uhyggeligt, og jeg ønsker ikke at være der en dag mere, udtaler en af de tidligere gæster. Andre gæster havde sagt noget i den stil.

Lederen af kursuscenteret forsikrer, at det alt sammen er sikkert. De havde aldrig erfaret, at nogle gæster er kommet det mindste til skade i konferencelokalerne eller nogle andre steder overhovedet. Samtlige af vore mange værelser er desuden udstyret med eget minibar, badekar samt TRÅDLØST INTERNET, udtaler han. Centeret består derudover af 65 værelser samt 3 konferencelokaler. Derudover findes der også en restaurant med danske delikatesser, der selvfølgelig har Prebens kødben samt ”Den grønne enkes hakkebøf på menukortet. En ret kendt clairvoyant giver lederen helt ret i, at samtlig af spøgelserne er harmløse. ”Visse folk ville imidlertid stadig skræmmes som følge af synet af dem, især hvis personen ikke synes bare lidt vant til at møde spøgelser”, siger hun. Det er svært at sige noget om, hvorvidt spøgelserne egentlig er ægte eller ej. Det helt eneste, der kan nævnes med vished er, at lederen havde forsøgt en masse forskelligt for at kunne lokke flere spøgelseinteresserede til kursuscenteret. Der er ydermere tale om at skifte navnet til ”Konferencelokalerne med den grønne pebermø. Fremtiden må dog afsløre, hvorvidt kursuscenteret får dette nye navn fremover.

Flere Nyheder