Butt plug – når analsex skal være helt perfekt

22 maj 2018 Astrid Pedersen
Butt plug - når analsex skal være helt perfekt

Hvis du går og er nysgerrig på at prøve analsex – så kan man vist roligt sige, at du ikke er alene! Analsex er inden for et årti gået fra at være noget, homoseksuelle mænd brugte, til at være helt comme il faut i heteroseksuelle kredse. Især unge, som er aldeles fordomsfrie på dette punkt, eksperimenterer med analsex og mange andre alternativer til vanilla samleje. Og det er selvfølgelig en god ting at være åben og fordomsfri over for alternative erotiske lege. Det skader dog heller ikke at træffe sine forholdsregler.

Butt plugs som forberedelse til analsex

Analsex er sjovt, spændende og frækt. Men det er ikke helt risikofrit. Hvis du bare kaster dig ud i det uden forberedelse, kan du risikere at få skader. Endetarmsåbningen er ikke beregnet til samme type påvirkning som vagina er, og du løber en vis risiko for at påføre lukkemusklen skader, som måske aldrig heler. Og så kan du jo selv tænke dig til, hvad det kan have af konsekvenser. For at træne lukkemusklen, kan du med fordel eksperimentere med butt plugs. Som en følge af den stigende interesse for netop analsex, som vi nævnte i forrige afsnit, er markedet for analt legetøj formelig eksploderet. Og butt plugs fås i flere størrelser, varianter, udformninger og materialer end nogen sinde før. Derfor vil du altid kunne finde en butt plug, som passer til dine behov. Du kan eventuelt begynde med et starter kit, hvor du kan avancere fra en helt lille butt plug op igennem større modeller, til du finder dit optimale match.

Køb din nye butt plug i online sexshop

Hos belugi.dk kan du gå på opdagelse i et stort og varieret udvalg af anal sexlegetøj. Her finder du også glidecreme, som kan bruges til indførelse af din butt plug. Husk at vælge en vandbaseret glidecreme, hvis din butt plug er fremstillet i silicone, plastik, gummi eller latex.

Flere Nyheder