Begravelsesforretningen lukker

09 april 2013 admin
image

Undertegnede havde længe gået med en personlig drøm, om at starte min helt egen begravelsesforretning. Jeg var rigtig glad for mit daværende arbejde som bedemand på amager. Men undertegnede har altid rigtig gerne ville være min helt egen boss. Jeg kunne faktisk godt selv lide tanken om at jeg helt selv kunne bestemme hvorledes arbejdsgangen er, hvilke ting vi kunne tilbyde og hvorledes begravelsesforretningen skulle se ud. En hel del begravelsesforretninger har faktisk en lidt dyster butiksindretning, med mørke møbler og kedelige farver på væggene. Det ligner faktisk næsten allerede en begravelse så snart at man træder ind i sådan et sted. Og der er jo rent faktisk slet ikke nogen grund til at gøre familierne til den døde mere kede af det end de nu allerede var. Jeg har faktisk altid selv forestilliet mig at min egen begravelsesforretning, kunne være et godt sted hvor at man selv fik hævet sit humør lidt. Dermed ikke sagt, at der så skal være vilde farer på væggene og en stor sminket klovn inde på mit kontor. Men jeg forestillede mig bare at jeg ønskede at lave begravelsesforretningen i nogle lyse farvenuancer. Jeg ville gerne stå for at alle mine kunder til hver en tid følte sig godt afslappet tilpas, og havde det rigtig behageligt, ved nemt at placere sig i nogle bløde sofaer og flotte velduftende blomster inde på kontoret. Som erstatning for hele det typiske skrivebord med tilhørende kontorstole. Samtlige af de mange forskellige ideer undertegnede havde, blev ført helt ud i livet da jeg endelig slog dørene op for min egen begravelsesforretning.

Undertegnede har faktisk nu været selvstændig i omkring 2 års tid og jeg har også 3 ansatte hos mig. Forretningen ligger inde på amager. Jeg kunne ganske enkelt ikke mere undvære at være bedemand på amager. Det er også en skøn lille ø, med søde indbyggere og meget dejlige små gader. Begravelsesforretningen er blevet præcis som jeg ville have at den blev. Og den har nu den positive atmosfære som jeg rigtig gerne ville kunne skabe. Både jeg og mine andre ansatte benytter meget tid på hver vores søde kunder. Vi tager os tid til at snakke mere med dem, og selv lære dem lidt at kende. Sådan at vi også ved lige præcis hvorledes at vi kan lave, en virkelig perfekte begravelse for den døde.

Da jeg hyrede Maja, havde hun allerede før arbejdet som bedemand på amager i omkring 3 års tid. Hun var rigtig glad for hendes gamle arbejde, men hun ønskede noget med mere ansvar og kundekontakt. Undertegnede vidste med det vuns, at jeg ville ansætte hende da jeg først mødte hende. For hun er nemlig den type der kan skabe en afslappende atmosfære om sig, og så er hun også ganske enkelt virkelig sympatisk. For ej at forglemme meget arbejdsom, og så har hun også en gave for selv at planlægge som undertegnede aldrig har set før nu. Ja jeg ved faktisk ikke hvad jeg jeg skulle gøre hvis det ikke var for hende. Men det er lidt sjovt, fordi At Camilla har rent faktisk også været bedemand på amager før hun startede. Men en del år inden jeg hyrede hende. Og Camilla faldt jeg for, netop fordi hun altid formår selv at holde hendes hoved koldt. Hun bliver faktisk aldrig nogensinde stresset, og så er hun rigtig god til selv at tage sig af kunderne. Ja jeg tror faktisk at vi er den eneste begravelsesforretning hvor at, hver eneste ansat er en rigtig kvindelig bedemand, på amager. Men jeg er også rigtig glad for at jeg besluttede mig for selv, at gå hen og blive helt selvstændig bedemand på amager. Jeg mener helt ærligt talt at vi faktisk udskiller os fra hver eneste anden bedemand på amager. Og min forretning, hverdag og personale, det er faktisk præcis som jeg selv havde ønsket det. Jeg nyder at jeg hver dag står op og rent faktisk glæder mig til at planlægge en rigtig smuk begravelse for alle mine kunder.

Flere Nyheder